3-izbový byt, predaj

Košice - Juh, Košice - mestská časť Juh

165 000 €

Kontaktovať makléra
+ 11 fotiek
PREDANÉ - 3 IZB. BYT BLÍZKO CENTRA, JUH, 67m² + loggia, JÁNOŠÍKOVA

Informácie

Poschodie:
5
Počet poschodí:
8
Celková rozloha:
73 m²
Úžitková plocha:
67 m²
Stav:
pôvodný
Kúpeľňa:
vaňa
Počet izieb:
3
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Postavené z:
panel
Zateplený objekt:
áno

Popis

DIANA JIRKOVSKÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na predaj 3 izb. byt v pôvodnom, mimoriadne zachovalom a čistom stave, na Jánošíkovej 6 v Košiciach.

Ak hľadáte slnečný byt pražského typu na dobrej adrese, ktorý si môžete prerobiť podľa vlastných predstáv, tak je táto ponuka určená pre Vás.

Byt o výmere 67,3 m² sa nachádza na 5./8 poschodí, disponuje zasklenou loggiou (6 m²), kumbálom na chodbe a pivnicou. Nehnuteľnosť je pražského typu, čo znamená, že si ju môžete dispozične zmeniť, nakoľko nosné sú len obvodové steny. Byt má plastové okná, plávajúce podlahy v izbách, zánovnú kuchynskú linku, inak je v pôvodnom, veľmi udržiavanom stave. Dispozične pozostáva z obývačky čiastočne prepojenej s kuchyňou, 2 samostatných izieb, chodby, kúpeľne a toalety. Byt sa nachádza v zrekonštruovanom bytovom dome s čistou udržiavanou bránou a je voľný ihneď.

Video-prehliadku si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do Vášho prehliadača: https://www.youtube.com/watch?v=DAkuOe6UzCs

Jánošíkova ulica sa nachádza v mestskej časti Juh, ktorá poskytuje výbornú dostupnosť do centra mesta pešom, autom aj MHD. Zastávky sa nachádzajú pár minút od bytového domu. Súčasťou okolia je viacero príjemných kaviarní a reštaurácií (Bostonia Brunch & Lunch, Ikigai, Pizza Pub, Bistro Rodinka), v bezprostrednej blízkosti nájdete potraviny Fresh a Milk-Agro, neďaleko je OC Galéria. Milovníkov kultúry určite poteší pešia dostupnosť Kulturparku a milovníkov hokeja a koncertov Steel aréna.

Cena 165.000.- Eur je vrátane provízie a kompletného právneho servisu spojeného s kúpou nehnuteľnosti

Byt je možné financovať formou hypotekárneho úveru, s ktorým Vám ochotne pomôžeme.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 406 460 - Ing. Diana Jirkovská – certifikovaný realitný maklér NARKS

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka