Rodinný dom, predaj

Košice-okolie, Vajkovce

389 990 €

Kontaktovať makléra
+ 12 fotiek
PREDANÉ - LUXUSNÁ NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU S BAZÉNOM - VAJKOVCE

Informácie

Počet poschodí:
1
Celková rozloha:
186 m²
Úžitková plocha:
233 m²
Stav:
neuvedený
Odvoz odpadu:
áno - separovaný
El. napätie:
230/400V
Kanalizácia:
áno
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Garáž:
áno - 1 auto
Inžinierske siete:
áno
Zariadenie:
zariadený
Počet izieb:
4
Rozloha pozemku:
859 m²
Vlastníctvo:
osobné
Voda:
verejný vodovod
Internet:
telefónna linka
Vykurovanie:
vlastné - elektrické
Parkovanie:
áno
Postavené z:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Káblová televízia:
áno

Popis

Snívate o rodinnej pohode, prekrásnom priestrannom rodinnom dome s bazénom so slanou vodou a nenáročnou záhradou? Táto ponuka je presne pre Vás.

MICHAL PALKO z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka na predaj luxusný rodinný dom s bazénom blízko Košíc v obci Vajkovce v novej individuálnej výstavbe Slnečná stráň.

Pozrite si video-prehliadku skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtube.com/watch?v=Ik4kjN6pasw

Pozrite si virtuálnu-prehliadku skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://my.matterport.com/show/?m=Q9osEiWa5g3

Pozrite si viac fotografií skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://facebook.com/pg/MichalPalkoCassoviaRealitas/photos/?ref=page_internal

Technické info a parametre:

Úžitková plocha: 233 m2

Pozemok: 859 m2

Orientácia: Juhozápad

Dispozičné riešenie: pre bližšiu predstavu si pozrite virtuálnu prehliadku domu

Prízemie - obývačka prepojená s kuchyňou, biokrb, špajza, jedálenská časť, východ na vonkajšiu terasu, hosťovská izba, technická miestnosť s vonkajším vchodom, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou, vstupná chodba so schodiskom, garáž, vonkajšie státie pre 2 autá pred garážou a 2 státia za automatickou bránou

Poschodie - spálňa spojená z dvoch izieb so samostatným šatníkom a východom na balkón, detská izba, kúpeľňa so sprchovacím kútom, voľne stojacou vaňou a toaletou, chodba, výlez na podkrovie

Štandardy domu: stavba je murovaná z tehál POROTHERM 38 cm so zateplením, polystyrénovým systémom AustroTherm 10cm + silikátová vonkajšia omietka. Strešná krytina je Bramac so zateplením, minerálnou vlnou 40cm. Okná plastové 6 komorové s termo-izolačným 3 sklom a na západnej strane s termo - reflexnými fóliami. Vnútorná omietka štuková jemnozrnná, ručne robená. Sadrokartónové podhľady so zabudovanými LED svetlami. Zateplenie vodorovných častí na prízemie 10 cm extrudovaný polystyrén + 8 cm sadrový poter, poschodie 10 cm polystyrén +8 cm sadrový poter. Podlahové krytiny: izby laminátová podlaha, spoločné priestory vinylový podlahový systém so zvýšenou odolnosťou. Vykurovanie je vodné podlahové s elektrickým kotlom so samostatným riadením jednotlivých poschodí. Technológiu vykurovania je možné zmeniť - predpríprava na tepelné čerpadlo. GSM zabezpečovací systém s ovládaním mobilnou aplikáciou, video vrátnik, kamerový systém, automatická závlaha s vlastnou studňou 40 m a nádobou na zachytávanie dažďovej vody 5 m3. TV skylink, je k dispozícii Magio po kábli. Internet je DSL linka po kábli. Biokrb s možnosťou klasického krbu s vyvložkovaným komínom.

Dom má 4 izby, pôvodne je 5 izieb s možnosťou predelenia spálne.

Pozemok je celý zatrávnený s vyvýšenou časťou s opornými gabiónmi a vonkajšou otvorenou terasou. Plot je zarastený Hrabom, ktorý dopĺňa krásny zelený trávnik. Na pozemku sa nachádza bazén s rozmerom 3 x 7 m so zakrytím.

Inžinierske siete: obecná kanalizácia, voda, elektrika, nádoba na dažďovú vodu 5 m3, vŕtaná studňa 40 m

Celý dom je sfinalizovaný kvalitnými prvkami. Predáva sa s kompletným zariadením.

Obec Vajkovce leží v Košickej kotline v južnej časti údolia rieky Torysa,10 km severovýchodne od Košíc a 20 km juhovýchodne od Prešova. S týmito mestami ju spája diaľnica vzdialená od obce 500 metrov. Obec a okolie tvorí prevažne rovinatý, iba na okrajoch mierne zvlnený pahorkatinový povrch odlesnenej pôdy.

Cena tohto rodinného domu je 389.990,- EUR.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak ma neváhajte kontaktovať: Michal Palko - 0914 700 107 - Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka