3-izbový byt, prenájom

Košice - Sídlisko KVP, Košice - mestská časť Sídlisko KVP

+ 9 fotiek
PRENAJATÉ - 3i BYT S 2 PARKOVACÍMI MIESTAMI - KLIMKOVIČOVA

Informácie

Poschodie:
1
Celková rozloha:
91 m²
Úžitková plocha:
91 m²
Stav:
úplne prerobený
Zariadenie:
zariadený
Počet izieb:
3
Rozloha pozemku:
0 m²
Internet:
lokálny poskytovateľ

Popis

BRANISLAV ČURI z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS Vám EXKLUZÍVNE ponúka na prenájom zrekonštruovaný 3i byt na sídlisku KVP - Klimkovičova 29.

Byt má veľkorysú výmeru 91m2 + veľký balkón, nachádza sa na 1.p s výťahom. Veľkým bonusom sú 2 parkovacie miesta, ktoré prislúchajú k bytu.

Je príjemne presvetlený, dispozične riešený vstupnou chodbou, obývačkou prepojenou s kuchyňou a jedálenskou časťou, dvomi priestrannými neprechodnými izbami a oddelenou toaletou od kúpeľne.

Kuchyňa je na mieru so vstavanými spotrebičmi vrátane mikrovlnej rúry, indukčnej varnej dosky, elektrickej rúry, chladničky s mrazničkou a digestoru. Za jedálenským stolom sa pohodlne naje aj väčšia skupinka.

Izby sú kompletne zariadené, pričom jedna slúži ako spálňa a druhá môže byť pracovňa alebo hosťovská izba. V obývačke nájdete rohovú sedačku, nábytkovú stenu a TV.

Byt ponúka dostatočné množstvo úložného priestoru vďaka vstavaným skriniam.

Poloha bytu je veľmi atraktívna. Za pár minút autom ste v centre mesta. V blízkosti je všetko čo k životu potrebujete. Potraviny Fresh, Klas, Lidl. Dobrá dostupnosť MHD. Množstvo zelene.

Cena prenájmu je 800 EUR,- vrátane energií a internetu + 1 mesačný depozit.

+ možnosť prenajať si 2 parkovacie miesta prislúchajúce k bytu (1 miesto/50 EUR,-).

Veľmi radi Vám umožníme obhliadku bytu, poskytneme všetky potrebné informácie o danej nehnuteľnosti.

Ak vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Branislav Čuri - 0918 783 223 - certifikovaný realitný maklér NARKS

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka