Rodinný dom, predaj

Trebišov, Borša

+ 12 fotiek
PREDANÝ - NA PREDAJ RD V OBCI BORŠA-TOKAJ - TREBIŠOV

Informácie

Počet poschodí:
1
Celková rozloha:
168 m²
Úžitková plocha:
168 m²
Stav:
čiastočne prerobený
Odvoz odpadu:
áno - separovaný
El. napätie:
230/400V
Kanalizácia:
áno
Kúpeľňa:
vaňa
Garáž:
áno
Inžinierske siete:
áno
Zariadenie:
zariadený
Strecha:
pôvodná
Počet izieb:
3
Rozloha pozemku:
1900 m²
Vlastníctvo:
osobné
Voda:
verejný vodovod
Plyn:
áno
Internet:
TV káblový rozvod
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Zateplený objekt:
nie
Káblová televízia:
áno

Popis

SKVELÁ PONUKA

MICHAL PALKO a realitná kancelária CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na predaj rodinný dom v obci Borša v okrese Trebišov.

Obec je situovaná na hlavnej tepne smerom na Košice a Čiernu nad Tisou. Hranice s Maďarskom sú iba na kúsok. Do 20km máte termálne kúpalisko a hneď za hranicami zábavný park pre deti aj dospelých.

Pozrite si video skopírovaním tohto linku do Vášho prehliadača: https://youtu.be/0_dgfTzvOyM

Pozrite si virtuálnu prehliadku skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://my.matterport.com/show/?m=Jy5SMpYaHot

Pre viac fotografií si pozrite: https://facebook.com/pg/MichalPalkoCassoviaRealitas/photos/?ref=page_internal

Dom je jednopodlažný a je kompletne podpivničený. Patrí k nemu balkón, samostatne stojaca garáž, drevený altánok. Pozemok je rovinatý s výmerou 1900m2.

Skladba domu : Základy domu sú betónové na štrkovom lôžku s vodotesnou izoláciou. Nosné murivo je prevažne so škvárobetónových tvárnic a tehál hrúbky 45cm. Krov je drevený sedlový s pôvodnou krytinou azbestovou. Okná sú plastové dvojsklo. Kotol v dome je plynový s termostatom a v dome sa nachádza krb s prieduchmi.

Prízemie domu tvorí zádverie a prepojovacia chodba, z ktorej sa dostanete do letnej kuchyne a veľkej izby, kt. sa využíva počas celého roka, technickej miestnosti a pivničnej časti.

1.NP rodinného domu tvoria 2 veľké izby, obývačka s krbom prepojená s kuchyňou, z ktorej je výstup na balkón, špajza a spojená kúpeľňa s toaletou.

Na pozemku pri dome je samostatne stojaca garáž, drevený altánok.

Pozemok je rovinatý a prispôsobený na pestovanie ovocných stromov aj zeleniny. Dom je napojený na obecnú kanalizáciu, elektrinu, obecnú vodu, plyn.

V obci je škôlka, základná škola, pošta, novozrekonšturovaný Rákocziho kaštieľ, ktorý láka mnoho turistov po celý rok. Tí, ktorí poznajú tento kraj, dobre vedia aj o skvelej vinárskej tradícií. Milovníci dobrého vína sa tu budú cítiť ako doma. Pre nového majiteľa kúpa rodinného domu je tou najlepšou investíciou. V budúcnosti ho môže využiť aj z pohľadu prenájmu, ktoré ponúka samotné okolie a Tokajská oblasť navštevovaná turistami.

Kúpna cena nehnuteľnosti je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK.

Cena tohto rodinného domu je 79.990,- EUR.

Ak vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať: Michal PALKO - 0914 700 107 - certifikovaný realitný maklér NARKS

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka