Rodinný dom, predaj

Košice-okolie, Družstevná pri Hornáde

299 000 €

Kontaktovať makléra
+ 10 fotiek
PREDANÉ - 4-izbový bungalov, 137 m2, na 8 ár. pozemku, Tepličany

Informácie

Počet poschodí:
1
Celková rozloha:
137 m²
Úžitková plocha:
137 m²
Stav:
neuvedený
Odvoz odpadu:
áno - separovaný
El. napätie:
230/400V
Kanalizácia:
áno
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Inžinierske siete:
áno
Zariadenie:
zariadený
Počet izieb:
4
Rozloha pozemku:
838 m²
Vlastníctvo:
osobné
Voda:
verejný vodovod
Plyn:
nie
Internet:
optika
Vykurovanie:
vlastné - elektrické
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zateplený objekt:
áno
Káblová televízia:
áno

Popis

PREDANÉ

Exkluzívne ponúkame na predaj krásny a štýlový rodinný dom typu bungalov v pokojnom prostredí obce Družstevná pri Hornáde, v časti Tepličany, ktorá je od úplného centra Košíc vzdialená zhruba 7 km, v tichej uličke, obklopený z dvoch strán poliami a lúkami, s úplným súkromím, ale zároveň blízko občianskej vybavenosti. Tepličany sú známe tichým a pokojným prostredím, bez neprispôsobivých občanov.

Jedná sa o rodinný dom skolaudovaný v roku 2011, ktorý má úžitkovú plochu 137 m2 na celkovej výmere pozemku 838 m2, pozemok je rovinatý, príjazdová cesta je asfaltová, v zime udržiavaná. V bezprostrednej blízkosti domu sa nachádzajú lúky, polia a les, prostredie je ideálne na prechádzky a cyklistiku.

Rodinný dom pozostáva z veľkej obývačky prepojenej s kuchyňou a jedálňou s východom na presvetlenú terasu v výhľadom na okolitú prírodu orientovanú na juh, troch samostatných spální, technickej miestnosti, veľkej kúpeľne s dvoma umývadlami, vaňou a toaletou, menšej kúpeľne s toaletou a sprchovacím kútom, predsiene a chodby. Na povale sa nachádza pochôdzny úložný priestor s rozlohou 137 m2.

Kuchyňa bola robená na mieru s komplet spotrebičmi (rúra, varná doska, digestor, umývačka riadu, chladnička). V obývačke sa nachádza veľké francúzske okno orientované na juh a krásna kachľová pec robená na mieru, ktorá svojou výhrevnou silou dokáže bez problémov vykúriť celý dom. V chodbe sa nachádza veľká vstavaná skriňa.

Kúrenie je kombinované, zabezpečené kachľovou pecou a taktiež olejovými radiátormi, ktoré sú napojené na elektrinu. Ohrev vody je zabezpečený elektrickým bojlerom v kombinácii so solárnymi panelmi umiestnenými na streche rodinného domu. Rodinný dom je postavený systémom HARDELL, je zateplený minerálnou vlnou. Strecha je sedlová, pokrytá betónovou škridlou značky Bramac, okná a dvere sú plastové v odtieni zlatý dub. V obývačke sa na strope nachádzajú drevené trámy, ktoré dopĺňajú kolorit celého domu.

Pozemok je rovinatý, oplotený kamenným múrom, má rozlohu 838 m2, je rozdelený na trávnatú časť a asfaltovú časť, kde sa nachádza drevený záhradný domček v rozlohe 24 m2 a prístrešok pre tri autá.

Veľkým pozitívom rodinného domu je krásne a štýlové vybavenie, veľmi praktická a účelná dispozícia, južná orientácia terasy a tiché a kľudné okolité prostredie.

Obec Družstevná pri Hornáde vďaka svojej výhodnej polohe umožňuje bývanie v blízkosti mesta Košíc, no pritom ponúka aj dostupnosť prírody a oddychu. V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, veľká základná škola, nová škôlka, pošta, multifunkčné ihrisko, futbalové ihrisko, viacero predajní potravín, reštaurácia, zastávky SAD, kostol, pohostinstvá.

V prípade záujmu o obhliadku rodinného domu ma kontaktujte. Ing. Katarína Kočíková, Mobil: 0905 190 720, Certifikovaný realitný maklér - NARKS.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka