Rodinný dom, predaj

Prešov, Dulova Ves

249 990 €

Kontaktovať makléra
+ 11 fotiek
PREDANÉ - FANTASTICKÝ 4 IZBOVÝ BUNGALOV - DULOVA VES - KOŠARISKÁ

Informácie

Počet poschodí:
1
Celková rozloha:
123.3 m²
Úžitková plocha:
107.3 m²
Stav:
holopriestor
Odvoz odpadu:
áno - separovaný
El. napätie:
230/400V
Kanalizácia:
áno
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Inžinierske siete:
áno
Počet izieb:
4
Rozloha pozemku:
831 m²
Vlastníctvo:
osobné
Voda:
verejný vodovod
Plyn:
áno
Vykurovanie:
vlastné - elektrické
Postavené z:
Ytong

Popis

PREDANÉ

MICHAL PALKO z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka na predaj 4 izbový bungalov v Dulovej Vsi časti Košariská.

Ak hľadáte dom, ktorý si viete dokončiť podľa vlastného vkusu s vynikajúcou dostupnosťou do mesta Prešov tak potom je táto ponuka práve pre Vás!

Pozrite si video-prehliadku skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/zgHmjsQfHww

Pre viac fotografií si pozrite: https://facebook.com/pg/MichalPalkoCassoviaRealitas/photos/?ref=page_internal

Pre viac informácii kliknite na: https://michalpalko.sk

Technické informácie a parametre:

Prevedenie: dom v stave holodom s technológiami

Podlahová plocha: 107,3m2 + plocha pódií 16m2

Zastavaná plocha: 135,6m2

Pozemok: 831m2

rozmery pozemku: 18m x 46m

Orientácia: juh-západ

Číslo parcely: 506/245, 506/421

LV: č.1089

Dispozičné riešenie: 1.NP - zádverie, chodba, špajza, obývacia izba prepojená s kuchyňou, technická miestnosť, kúpeľňa spojená s toaletou, toaleta, hlavná spálňa so šatníkom alebo kúpeľnou, 2x detská izba, pochôdzny strop: ALT 1: nad chodbou s vypustením 50 cm do okolitých priestorov - ALT 2: nad chodbou výlezom sklápacími schodmi z priestoru chodby

Štandardy domu: kompletná projektová dokumentácia pre stavebné povolenie, základová konštrukcia s komplet ZTI a pasívnym bleskozvodom, dopojenie k jestvujúcej vodomernej šachte, kanalizačnej revíznej šachte, skrinke elektromera (vrátane šácht a revízii), teplovodné podlahové vykurovanie zaliate v anhydritovom poteri napájané tepelným čerpadlom s možnosťou vykurovania aj chladenia, možnosť ovládania cez smart aplikáciu, WC a kúpeľňa opatrené podomietkovou sadou Geberit duofix, dokončené vnútorné povrchy stien a stropov, opatrené základným náterom 2x na bielo, strop je tvorený sadrokartónovou konštrukciou, šikmý v miestnostiach 1.01,1.03,1.04,1.05,1.06,1.08,1.09,1.10, v priestoroch 1.02 a 1.07 je strop rovný, zastrešenie betónovou škridlou Terran Danubia colorsystem farba podľa výberu zákazníka s kompletnými klampiarskymi prácami a bleskozvodom, vonkajšia silikónová omietka (hladená) vo farebnom odtieni podľa vlastného výberu zákazníka, komín Schiedel solid 18 (Ø.180mm) a prívod vzduchu na horenie z exteriéru, bez vykurovacieho telesa, kompletné rozvody ZTI ukončené 1x vývodom do záhrady – záhradný ventil, v interiéri ukončené rohovými ventilmi, kompletné el. rozvody a el. rozvádzač, bleskozvod, koncové vypínače a zásuvky zn. ABB (podľa eli dokumentácie), revízie a kompletná projektová dokumentácia pre eli a bleskozvod, rozvody rekuperácie vzduchu s rekuperačnou jednotkou umiestnenou v tech. m. nad priestorom chodby 1.02, možnosť napojenie odťahu vzduchu z digestora, možnosť ovládania cez smart aplikáciu, okná biele plastové 5 komorový systém, 2 celookenné tesnenia, trojsklo (Hesta Smart 76mm profil) vrátane vonkajších a vnútorných parapiet, predpríprava na exteriérové žalúzie (dodatočné zateplenie venca nad oknami 80mm extrudovaným polystyrénom), vchodové dvere biele plastové s presklením výplň dverí Gava916, príjazd a státie vysypané kamenivom 0-63 so zhútnením (cca 50m2 hr. 200mm), certifikáty a všetky revízie k skolaudovaniu stavby (revízie ELI a bleskozvodu, revízia komína, energetický certifikát, certifikáty použitých materiálov, opis stavebného denníka)

S výstavbou domu sa začalo 1.6.2021 a predpokladané ukončenie je naplánované na 3/2022. Samozrejme aj v tomto momente je možné financovanie na hypotekárny úver s postupným čerpaním s čím Vám radi poradíme v našom hypotekárnom centre.

Občianska vybavenosť: V blízkosti aquapark Delňa, rekreačné stredisko Sigord, Solivar - základné školy, stredné školy, súkromné školy, škôlky, veľa príležitosti zamestnať sa v priemyselnej zóne vzdialenej 4km, Košice vzdialené len 23min autom, napojenie možné v dvoch smeroch a to D1 alebo Solivar smer Tesco, sídlisko Šváby, sídlisko Sekčov a celá obchodná zóna vzdialená len 7min. autom.

Cena tohto rodinného domu aj s pozemkom je 249.990,- EUR

Ak vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať: Michal PALKO - 0914 700 107 - certifikovaný realitný maklér NARKS

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka