3-izbový byt, predaj

Košice - Západ, Košice - mestská časť Západ

145 000 €

Kontaktovať makléra
+ 9 fotiek
PREDANÝ Zrekonštruovaný zariadený 3i byt na Terase, 65 m2

Informácie

Poschodie:
8
Počet poschodí:
8
Celková rozloha:
68 m²
Úžitková plocha:
65 m²
Stav:
po rekonštrukcii
Kúpeľňa:
vaňa
Garáž:
nie
Zariadenie:
zariadený
Počet izieb:
3
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Plyn:
áno
Internet:
optika
Vykurovanie:
spoločné
Parkovanie:
vonkajšie
Postavené z:
panel
Zateplený objekt:
áno

Popis

ZDENKA KAŽIMIROVÁ z Cassovia realitas Vám ponúka exkluzívne na predaj krásny 3-izbový byt na Humenskej ulici, v tichej lokalite Terasy. Je pekne zrekonštruovaný a predáva sa zariadený, takže sa môžte hneď nasťahovať, bez potreby ďalších investícií.

Videoobhliadku k tejto ponuke si pozrite tu: https://youtu.be/-kAMwkC9fGU

Tento byt bol zrekonštruovaný pred 8 rokmi, pričom bola veľmi dobre vyriešená dispozícia bytu. Zo vstupnej chodby sa vpravo dostanete do 2 spální, WC a kúpelňa s vaňou sú riešené samostatne, vľavo je rozšírený vstup do priestrannej kuchyne so zabudovanými spotrebičmi, vrátane umývačky riadu, priestor uzatvára priestranná a vkusne zariadená obývačka. Hlavná spálňa disponuje tiež vnútornou loggiou, pre ktorú máte rôzne využitia, či už na posedenie s výhľadom na mesto, alebo je vhodná aj na pestovanie okrasných kvetov. V byte bol taktiež znížený strop a je zaizolovaný polystyrénom.

Byt je na najvyššom poschodí, disponuje teda nádhernými výhľadmi na mesto z každej izby a ponúka dostatok súkromia od ostatných susedov. Je orientovaný na sever - juh, čiže je v ňom dostatok denného svetla počas celého dňa.

Bytový dom má nový moderný výťah, lokalita je tichá s dostatkom zelene a nie je tu problém s nedostatkom parkovacích miest.

Z bytu máte blízko k supermarketu, pošte, k OC Galérii, v blízkosti sa nachádzajú detské ihriská, škôlka, škola aj gymnázium.

Ak máte záujem o viac informácií alebo obhliadku, kontaktujte ma na 0910 984 460 - Zdenka Kažimirová - certifikovaný maklér NARKS

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka