2-izbový byt, predaj

Košice - Sever, Košice - mestská časť Sever

+ 2 fotky
PREDANÝ-Útulný zrekonštruovaný 2-izb. byt, 55 m2, ul. Skautská

Informácie

Počet poschodí:
5
Celková rozloha:
55 m²
Úžitková plocha:
55 m²
Stav:
úplne prerobený
Odvoz odpadu:
áno - separovaný
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Zariadenie:
zariadený
Počet izieb:
2
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Internet:
iné
Vykurovanie:
spoločné
Parkovanie:
verejné
Postavené z:
tehla
Káblová televízia:
áno

Popis

Ponúkame na predaj veľmi pekný a svetlý, kompletne zrekonštruovaný a zariadený 2-izbový byt v mestskej časti Sever, na ulici Skautskej, v osobnom vlastníctve.

Nachádza sa na vyvýšenom prízemí, pričom bytový dom má päť poschodí, v pokojnom prostredí plnom zelene, ale zároveň pár minút pešo od centra mesta, v blízkosti plnej občianskej vybavenosti. Výmera bytu je 55 m2. K bytu prislúcha pivnica o rozlohe cca 2 m2.

V byte prebehla kompletná rekonštrukcia, pričom bola zmenená dispozícia bytu, v byte sa nachádza obývacia izba spojená s kuchyňou, veľká samostatná spálňa, kúpeľňa spojená s toaletou, veľká predsieň, v byte sú plastové okná, murované jadro s vaňou a murovaným sprchovacím kútom, nová sanita, dlažba, plávajúce podlahy, obklady, kuchynská linka s rúrou, sklokeramickou varnou doskou, digestorom, chladničkou a mikrovlnnou rúrou, nové interiérové dvere, bezpečnostné vchodové dvere, znížený strop s bodovým osvetlením, steny obložené sadrokartónom, nové rozvody elektriny, vody a odpadu. Byt sa predáva kompletne zariadený.

V blízkom okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka a detské ihrisko, nákupné centrum, pošta, banky, reštaurácie, nemocnica, zastávky MHD. Pár krokov chôdzou ste v obchodnom centre, do centra mesta je to pešo asi 10 minút. Blok je umiestnený v tichej lokalite. Veľmi blízko je to do parku Anička, ZOO a na vyhliadkovú vežu.

V prípade záujmu o obhliadku nehnuteľnosti ma kontaktujte. Ing. Katarína Kočíková, 0905 190 720, Certifikovaný realitný maklér NARKS

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka