3-izbový byt, prenájom

Košice - Staré Mesto, Košice - mestská časť Staré Mesto

+ 2 fotky
PRENAJATÝ Útulný 3-izb. byt, 76 m2 s loggiou, Kuzmányho

Informácie

Poschodie:
11
Počet poschodí:
12
Celková rozloha:
76 m²
Úžitková plocha:
76 m²
Stav:
úplne prerobený
Odvoz odpadu:
áno - separovaný
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Zariadenie:
zariadený
Počet izieb:
3
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Plyn:
áno
Internet:
iné
Vykurovanie:
spoločné
Parkovanie:
verejné
Postavené z:
panel
Zateplený objekt:
áno
Káblová televízia:
áno

Popis

Exkluzívne ponúkame na prenájom kompletne zariadený a vybavený zrekonštruovaný 3-izbový byt v centre mesta, na rohu ulíc Kuzmányho a Poštová, s nádherným výhľadom na mesto, pár minút pešo od úplného historického centra.

Nachádza sa na jedenástom poschodí z dvanástich, v blízkosti plnej občianskej vybavenosti (základná škola, škôlka, detské ihrisko, potraviny, pošta, poliklinika, zastávky MHD). Výmera bytu je 76 m2. K bytu prislúcha loggia o rozlohe 4 m2 a pivnica o rozlohe cca 2 m2.

Byt je zrekonštruovaný a kompletne zariadený a vybavený. Pozostáva z obývacej izby s prechodom do kuchyne, dvoch spální, samostatnej kúpeľne, toalety, veľkej komory a chodby. V obývačke sa nachádza pohovka, konferenčný stolík, jedálenský stôl so stoličkami a televízor. Kuchyňa je komplet vybavená spotrebičmi (varná doska, chladnička, menší sporák, práčka, digestor, mikrovlnka). V spálni sa nachádza manželská posteľ, veľká skriňa a písací stôl. V kúpeľni je sprchovací kút.

Bytový dom je zateplený, v perfektnom stave, sú tu dva výťahy. Nájomné je 750,- EUR mesačne vrátane energií a médií. Byt je určený na dlhodobý prenájom.

V prípade záujmu o obhliadku nehnuteľnosti ma kontaktujte. Katarína Kočíková, 0905 190 720, Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka