2-izbový byt, predaj

Košice - Juh, Košice - mestská časť Juh

+ 2 fotky
PREDANÝ - Príjemný štartovací byt Mudroňova s balkónom

Informácie

Poschodie:
4
Celková rozloha:
35 m²
Úžitková plocha:
0 m²
Stav:
úplne prerobený
Kúpeľňa:
áno
Zariadenie:
zariadený
Počet izieb:
2
Rozloha pozemku:
0 m²

Popis

Jana Sálusová z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na predaj 1,5-izbový byt na Mudroňovej 36 v Košiciach.

Byt sa nachádza na 4.p / 12.p v zateplenom bytovom dome s novo zrekonštruovaným výťahom.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a dispozične pozostáva zo spojenej kuchyne s obývačkou, v ktorej je priestor aj na jedálenský stolík, zároveň sa z nej vychádza aj na 4m2 balkón a ďalej samostatnej spálne. Kúpeľňa a toaleta sú oddelene. V byte je veľa úložného priestoru a predáva sa zariadený, so zabudovanými spotrebičmi a klimatizáciou. K bytu prislúcha aj pivničná kopka o rozlohe 2 m2, do ktorej si pohodlne uložíte športové náčinie ako bicykel, lyže či korčule, alebo štandardný "bordel".

Byt je veľmi útulný a vhodný nielen ako štartovací byt, ale aj ako investícia.

Jeho výhodou je lokalita - 10 min peši do centra mesta a výborná občianska vybavenosť - supermarket, nemocnica Rastislavova, školy, škôlky, zastávka autobusu, reštaurácie...

Kúpna cena bytu je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis.

Byt je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým Vám ochotne pomôžem.

Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, obhliadku si môžete dohodnúť na tel. č. 0905 635 241 - Vaša realitná maklérka Jana Sálusová.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka