Rodinný dom, predaj

Košice-okolie, Sokoľ

154 990 €

Kontaktovať makléra
+ 10 fotiek
PREDANÝ Novostavba rodinného domu, 105 m2, na 4 ár. pozemku, Sokoľ

Informácie

Počet poschodí:
1
Celková rozloha:
115 m²
Úžitková plocha:
105 m²
Stav:
neuvedený
Odvoz odpadu:
áno - separovaný
El. napätie:
230/400V
Kanalizácia:
ČOV
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Inžinierske siete:
áno
Zariadenie:
zariadený
Počet izieb:
4
Rozloha pozemku:
400 m²
Vlastníctvo:
osobné
Voda:
studňa
Plyn:
nie
Vykurovanie:
vlastné - elektrické
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Postavené z:
Ytong
Zateplený objekt:
áno
Káblová televízia:
áno

Popis

Ponúkame na predaj novostavbu jednopodlažného rodinného domu typu bungalov v nádhernom lesnom prostredí obce Sokoľ, ktorá je od úplného centra Košíc vzdialená cca 10 km, v tichej uličke v rekreačnej časti obce, ale zároveň blízko občianskej vybavenosti.

Jedná sa o novostavbu skolaudovanú v roku 2018, ktorá má úžitkovú plochu cca 105 m2, zastavanú plochu domu cca 115 m2 a celková výmera pozemku je 400 m2, príjazdová cesta je asfaltová, v zime udržiavaná. V bezprostrednej blízkosti domu sa nachádza veľká lúka a les, prostredie je ideálne na prechádzky, hubárčenie a cyklistiku.

Rodinný dom pozostáva z veľkej obývačky prepojenej s kuchyňou a jedálňou, troch spální, technickej miestnosti so samostatným východom na dvor, veľkej kúpelne s toaletou, samostatného WC, komory, predsiene, chodby a malej zimnej záhrady. Na povale sa nachádza úložný priestor s rozlohou cca 20 m2. Kuchyňa bola robená na mieru s komplet spotrebičmi (rúra, varná doska, digestor, americká chladnička, umývačka riadu). V obývačke sa nachádza veľké francúzske okno orientované na západ a teplovodný krb. V spálni a detskej izbe sú veľké vstavané skrine. V kúpeľni je vaňa a sprchovací kút, toaleta, práčka a sušička. Dom sa v prípade záujmu predáva komplet zariadený. Bonusom je klimatizácia a zmäkčovač vody.

Kúrenie je podlahové, zabezpečené elektrickým kotlom v kombinácii s teplovodným krbom, dom je postavený z ytongu a zateplený polystyrénom, má plastové okná a pultovú strechu pokrytú hydroizolačnou fóliou Fatrafol. Vchodové dvere sú plastové, podlahy laminátové, stropy znížené s bodovým osvetlením. Veľkým pozitívom rodinného domu je veľmi praktická a účelná dispozícia, západná orientácia a tiché kľudné okolité prostredie.

Pozemok je oplotený, má rozlohu cca 400 m2, nachádza sa tu veľký drevený altánok so zasklenou stenou a letnou kuchynkou, bazén s priemerom 4,6 m, dielňa s rozlohou cca 20 m2, malý pivničný priestor s rozlohou cca 10 m2, prístrešok pre tri autá a malé detské ihrisko.

Obec Sokoľ vďaka svojej výhodnej polohe umožňuje bývanie v blízkosti mesta Košíc, no pritom ponúka aj dostupnosť prírody a oddychu. Keďže sa jedná o koncovú dedinu obklopenú lesmi, je tu zabezpečený dostatočný pokoj a súkromie, zároveň sú tu široké možnosti na turistiku, cyklistiku a hubárčenie. Táto lokalita nie je ohrozená záplavami ani zosuvmi pôdy.

V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, zastávka SAD, škôlka, detské ihrisko, potraviny, pohostinstvo.

V prípade záujmu o obhliadku rodinného domu ma kontaktujte. Ing. Katarína Kočíková, Mobil: 0905 190 720, Certifikovaný realitný maklér - NARKS.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka