4-izbový byt, predaj

Košice - Nad Jazerom, Košice - mestská časť Nad jazerom

+ 11 fotiek
PREDANÉ- na predaj 4 - izbový slnečný byt na sídlisku Nad Jazero

Informácie

Poschodie:
8
Počet poschodí:
9
Celková rozloha:
80 m²
Úžitková plocha:
71 m²
Stav:
po rekonštrukcii
Odvoz odpadu:
áno
Kúpeľňa:
vaňa
Zariadenie:
čiastočne
Počet izieb:
4
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Plyn:
áno
Internet:
lokálny poskytovateľ
Vykurovanie:
vlastné
Parkovanie:
verejné
Postavené z:
panel
Zateplený objekt:
áno
Káblová televízia:
áno

Popis

Ponúkame na predaj priestranný a slnečný 4 izbový byt na sídlisku Nad Jazerom nachádzajúci sa na 8/9 poschodí v panelovom bytovom dome o výmere podlahovej plochy 71 m2 + loggia 6 m2 + 2x pivnica 4m2. Orientácia bytu je na východ a západ.

Dispozične pozostáva z predsiene, dlhej chodby, 3 samostatných nepriechodných izieb, obývacej izby spojenej s kuchyňou a kúpeľne spojenej s toaletou ( viď pôdorys ). K bytu prislúcha loggia a 2 x pivnica.

V byte prebehla staršia kompletná rekonštrukcia, ktorá si vyžiadala nové rozvody elektriny, odpad, murované jadro, vyrovnávanie podláh, nové stierky, plastové okná so žalúziami a sieťkami, nové radiátory, bezpečnostné dvere 2x. V izbách sa nachádza plávajúca podlaha a v kuchyni, kúpeľni a na chodbe je dlažba. Dvere a zárubne sú kvalitné z borovicového masívu. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, ktorej spodná časť je robená na mieru z masívu a horné skrinky boli dokupované a súčasťou sú spotrebiče - chladnička zn. LG, umývačka zn. BEKO, varný panel a rúra zn. ARDO. V chodbe a kúpeľni sú znížené stropy ( sadrokartón ) s bodovými svetlami. Loggia je zasklenná s krásnym výhľadom na jazero. V predsieni a v izbe sa nachádza priestranná vstavaná skriňa.

Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný - zateplenie fasády, nová strecha, zrekonštruované spoločné priestory, nový výťah, vchodová brána z oboch strán a nové schránky.

Mesačné náklady sú 220 eur/ 4 osoby.

Občianská vybavenosť je výborná nakoľko máte všetko na dosah a to poliklinika Nad Jazerom, obchodné centrá, školy, škôlky, pošta, potraviny, MHD, SAD, reštaurácie, lekáreň, detské ihriská, atď..... A taktiež Vám lokalita ponúka množstvo športových aktivít nakoľko sa byt nachádza v blízkosti rekreačného strediska Jazero.

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou nehnuteľnosti..... V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na 0903654343 - Nikola Janoková - certifikovaný realitný maklér NARKS

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka