3-izbový byt, predaj

Košice - Staré Mesto, Košice - mestská časť Staré Mesto

179 900 €

Kontaktovať makléra
+ 9 fotiek
PREDANÝ MODERNÝ 3 IZB.BYT, STARÉ MESTO, 74 m², ČSL. ARMÁDY

Informácie

Počet poschodí:
5
Celková rozloha:
74 m²
Úžitková plocha:
72 m²
Stav:
úplne prerobený
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet izieb:
3
Rozloha pozemku:
0 m²
Postavené z:
tehla

Popis

DIANA JIRKOVSKÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na predaj 3 izbový byt v Starom Meste na ulici Československej armády. Tento byt vďaka svojej výbornej polohe ocení každý, kto má rád výbornú pešiu dostupnosť do centra mesta a uprednostní kompletnú rekonštrukciu.

Tehlový byt o výmere 72 m² sa nachádza na vyvýšenom prízemí v zrekonštruovanom bytovom dome s čistou udržiavanou bránou. Pozostáva zo vstupnej chodby, na ktorú nadväzuje obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou. Kuchynská linka bola vyrobená na mieru a je vybavená všetkými elektrospotrebičmi, vrátane americkej chladničky. Byt disponuje spálňou, detskou izbou, kúpeľňou so sprchovacím kútom, samostatnou toaletou a pivnicou v suteréne bytového domu.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2015 (plastové okná, nové rozvody vody, odpadu, elektriny, kuchynská linka na mieru so vstavanými elektrospotrebičmi zn. BOSCH, kúpeľňa s podlahovým kúrením, plávajúce podlahy, dlažby, interiérové dvere, znížené stropy s bodovými svetlami, bezpečnostné dvere ADLO).

Výborná praktická dispozícia, kompletná rekonštrukcia, parkovanie hneď pred bytovým domom, to sú hlavné benefity, ktorými Vás tento byt určite osloví. Nespornou výhodou tohto bytu je jeho lokalita, ktorá ponúka možnosť využívať všetky výhody mestského života. Za kultúrou či do centra mesta to máte na skok. V pešej dostupnosti sa nachádza obchodné centrum Tip-Top, kaviarne, reštaurácie, zastávky MHD, detské ihriská, MŠ (Tatranská, Jarná, Súkromná anglická MŠ, Cirkevná MŠ), ZŠ (L.Novomeského, Park Angelinum), SŠ (Gymnázium sv. T.Akvinského).

Vďaka blízkosti centra, TU a UPJŠ je tento byt vhodný aj ako investícia na prenájom, nakoľko sa nachádza v jednej z najžiadanejších lokalít.

Cena 179.900.- Eur je vrátane provízie a kompletného právneho servisu spojeného s kúpou nehnuteľnosti (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta).

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 406 460 – Ing. Diana Jirkovská - certifikovaný realitný maklér NARKS

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka