3-izbový byt, predaj

Košice - Staré Mesto, Košice - mestská časť Staré Mesto

202 900 €

Kontaktovať makléra
+ 8 fotiek
PREDANÉ- 3-izbový tehlový byt, 78 m2, Staré mesto

Informácie

Počet poschodí:
3
Celková rozloha:
78 m²
Úžitková plocha:
78 m²
Stav:
úplne prerobený
Odvoz odpadu:
áno - separovaný
Kúpeľňa:
vaňa
Zariadenie:
zariadený
Počet izieb:
3
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Plyn:
áno
Internet:
wifi
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Parkovanie:
verejné
Postavené z:
tehla
Zateplený objekt:
plánuje sa
Káblová televízia:
áno

Popis

Exkluzívne ponúkame na predaj jedinečný 3-izbový tehlový byt v starom meste, na ulici Masarykova, byt je v osobnom vlastníctve, nachádza sa v historickom bytovom dome, má skvelú atmosféru, vysoké stropy, je veľmi svetlý a slnečný.

Pozrite si video-prehliadku bytu skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača:

https://youtu.be/84hydBfClNw

Byt sa nachádza na vysokom vyvýšenom prízemí (spodný rám okien je cca 2,20 m nad zemou) trojpodlažného bytového domu. Úžitková plocha bytu je 78 m2. K bytu prislúcha súkromná pavlač v rozlohe cca 5 m2 a pivnica v rozlohe cca 4 m2.

Byt má krásnu otvorenú dispozíciu, pozostáva z predsiene, veľkej obývacej izby prepojenej s kuchyňou, dvoch priestranných spální, kúpeľne a samostatnej toalety. Byt bol navrhnutý a zrealizovaný architektom. Sú tu plastové okná, murované jadro s vaňou, oddelená toaleta s umývadlom, v celom byte sú zrepasované drevené parkety a dlažby, v predsieni a kúpeľni je podlahové kúrenie, sú tu nové interiérové dvere, bezpečnostné vchodové dvere, kuchynská linka bola robená na mieru so zabudovanými spotrebičmi (elektrická varná doska, rúra na pečenie, chladnička), v jednej zo spální sú veľké vstavané skrine, v byte sa nachádza aj predpríprava pre krb. Kúrenie je zabezpečené samostatným plynovým kotlom. Byt sa predáva kompletne zariadený a vybavený luxusným nábytkom.

Renovácia bytového domu sa plánuje v blízkej budúcnosti.

V blízkom okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Pešou chôdzou sa dostanete za pár minút na Hlavnú ulicu, kde sa nachádzajú obchody, reštaurácie, kaviarne, bary. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza súkromná materská škola, štátna materská škola, základná škola, čerpacia stanica Slovnaft, Jumbo centrum, nemocnica s poliklinikou, lekáreň, pizzeria, reštaurácia. Pár minút od bytového domu sa nachádza mestský park.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Katarína Kočíková - 0905 190 720 - certifikovaný realitný maklér NARKS

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka