3-izbový byt, predaj

Košice - Sídlisko Ťahanovce, Košice - mestská časť Sídlisko Ťahanovce

112 000 €

Kontaktovať makléra
+ 2 fotky
PREDANÝ - 3-izbový byt na predaj v osobnom vlastníctve

Informácie

Poschodie:
8
Počet poschodí:
8
Celková rozloha:
80 m²
Úžitková plocha:
0 m²
Stav:
neuvedený
Odvoz odpadu:
áno
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Zariadenie:
čiastočne
Počet izieb:
3
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Plyn:
áno
Internet:
lokálny poskytovateľ
Vykurovanie:
áno
Parkovanie:
áno
Postavené z:
panel
Zateplený objekt:
nie

Popis

Tomáš Székely a realitná kancelária CASSOVIA REALLITAS Vám ponúka na predaj priestranný 3-izbový byt v osobnom vlastníctve na Sídlisku Ťahanovce

Byt je veľmi priestranný a svojou dispozíciou ponúka nielen pohodlné bývanie pre viacpočetnú rodinu, ale aj výbornú investičnú príležitosť vo forme budúceho prenájmu, nakoľko izby sú v ňom neprechodné.

Pýši sa výmerou 80m2 a dispozične je delený na vstupnú chodbu, tri samostatné neprechodné izby, zariadenú kuchyňu a delenú kúpeľňu od wc.

Kuchyňa je zariadená spotrebičmi : elektrická rúra, plynová varná doska, digestor, chladnička, umývačka riadu, keramický drez.

K bytu prislúcha aj 3m2 loggia a pivnica.

Byt sa predáva nezariadený vrátane vstavaných vecí. Mesačné náklady na 2 osoby sú 200,-Eur vrátane SBD, vody, plynu a elektriky.

Bohatá občianska vybavenosť, školy, škôlky, obchody a možnosť trávenia voľného času v blízkom Lesoparku Ťahanovce resp. na Aničke si určite obľúbia noví majitelia toho bytu.

Kúpna cena bytu je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK.

Byt je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým Vám ochotne pomôžem.

Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. 0904 932 188 - Váš certifikovaný realitný maklér Tomáš Székely.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka