3-izbový byt, predaj

Košice - Dargovských hrdinov, Košice - mestská časť Dargovských hrdinov

209 990 €

Kontaktovať makléra
+ 11 fotiek
PREDANÝ 3 IZB. BYT V NOVOSTAVBE NA SPRÁVNOM MIESTE - ADLEROVA

Informácie

Poschodie:
1
Počet poschodí:
7
Celková rozloha:
83 m²
Úžitková plocha:
71 m²
Stav:
neuvedený
Odvoz odpadu:
áno - separovaný
Kúpeľňa:
vaňa
Zariadenie:
čiastočne
Počet izieb:
3
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Plyn:
nie
Internet:
optika
Vykurovanie:
spoločné
Parkovanie:
verejné
Postavené z:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Káblová televízia:
áno

Popis

MICHAL PALKO z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka na predaj priestranný 3-izbový byt v novostavbe BUMBLEBEE na Adlerovej ulici 22 na tom správnom mieste pre život.

Ak hľadáte pokojný život na okraji sídliska Dargovských hrdinov v bezprostrednom kontakte s priľahlým lesoparkom, kde sa vaše deti môžu vyšantiť na detskom ihrisku, kde ste len niekoľko minút od obchodov, škôl, bánk a hlavne od centra mesta, je táto ponuka presne pre Vás.

Pozrite si video skopírovaním tohto linku do Vášho prehliadača: https://youtu.be/huGC6bRiD6Q

Pre viac fotografií si pozrite: https://facebook.com/pg/MichalPalkoCassoviaRealitas/photos/?ref=page_internal

Technické informácie a parametre:

Úžitková plocha: 71m2 + balkón 12m2

Počet izieb: 3

Poschodie: 1/7

Výťah. áno

Orientácia: východná

Dispozičné riešenie: vstupná chodba s veľkou vstavanou skriňou a šatníkovou stenou, obývačka spojená s kuchyňou, spálňa so vstavanou skriňou s veľkým úložným priestorom, detská izba so vstavanou rohovou skriňou, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, samostatná toaleta, balkón s výhľadom na lesopark.

Štandardy: byt chránia bezpečnostné protipožiarne dvere, 8 mm laminátové parkety určené na podlahové vykurovanie, interiérové dvere s obložkovými zárubňami a kovaním, okná a balkónové dvere sú plastové profily, opatrené izolačným trojsklom, steny a strop sú ukončené hladenou sadrovou omietkou s bielou akrylátovou maľovkou, vykurovanie je podlahové, v kúpeľni je elektrická príprava pre rebríkový radiátor, v kuchyni sú všetky vstavané spotrebiče vrátane chladničky.

Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2020. Objekt je založený na základovom rošte spätkami na pilótach. Železobetónový stenovo – doskový skelet

s obvodovými konštrukciami zo železobetónu v kombinácii s tehlovým výplňovým murivom. Jadrá s výťahmi a schodiskami sú železobetónové .

Zariadenie bytu: byt sa predáva len so vstavaným a zabudovaným zariadením.

To správne miesto pre rodinu: kde sa vaše deti môžu vyšantiť na detskom ihrisku, kde môžete spoločne stráviť čas bicyklovaním v lesoparku, kde si viete nájsť čas pre seba, a zacvičiť si na crossfitovom ihrisku, kde máte školu a škôlku len o niekoľko ulíc ďalej. Vtedy viete, že ste na dobrom mieste.

Bývanie v Adlerovej vám ponúkne to najlepšie zo života v meste. Hoci budete bývať na hranici lesoparku s výhľadom na kvitnúce či jeseňou sfarbené stromy, stále ste len niekoľko minút od obchodov, škôl, bánk a hlavne od centra mesta.

Kúpna cena bytu je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis.

Byt je možné financovať cez hypotekárny úver, s ktorým Vám ochotne pomôžem.

Cena tohto bytu je: 209.990 €

Ak vás táto ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať: Michal PALKO - 0914 700 107 - certifikovaný realitný maklér NARKS

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka