3-izbový byt, predaj

Košice - Nad Jazerom, Košice - mestská časť Nad jazerom

+ 10 fotiek
PREDANÝ 3 IZB. BYT NAD JAZEROM, 67 m²+6 m² loggia, ŽDIARSKA

Informácie

Poschodie:
3
Počet poschodí:
7
Celková rozloha:
70.71 m²
Úžitková plocha:
67 m²
Stav:
po rekonštrukcii
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Zariadenie:
čiastočne
Počet izieb:
3
Rozloha pozemku:
0 m²
Postavené z:
panel

Popis

DIANA JIRKOVSKÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na predaj krásny, svetlý a vzdušný 3 izbový byt so 6m loggiou na Ždiarskej 18 na sídlisku Nad jazerom. Ak hľadáte vkusne a prakticky zariadenú nehnuteľnosť s výbornou atmosférou a zároveň Vám záleží na lokalite, ktorá ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a okamžitý prístup k prírode a možnosti športového vyžitia, ste na správnom mieste.

Video-prehliadku si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do Vášho prehliadača: https://www.youtube.com/watch?v=vrAzSN38qG0

Byt o výmere 67 m² sa nachádza na 3./7 posch. v zrekonštruovanom bytovom dome s čistou udržiavanou bránou.

Cez vstupné dvere vstupujeme do predsiene, ktorá prepája všetky ostatné miestnosti. Predsieň prakticky rozdeľuje byt na 2 časti. Vľavo vstupujeme do “dennej časti” bytu, obývačky s kuchyňou. Obe miestnosti sú prepojené, ale zároveň oddelené tak, aby ste sa vzájomne nerušili. Kuchyňa je v nadčasovej bielej farbe a jej zariadenie jej dáva osobitú charizmu. V obývačke je veľký jedálenský stôl a výstup na priestrannú loggiu s výhľadom na zeleň.

Vpravo od vstupnej chodby sa nachádzajú 2 samostatné izby, atypicky veľká kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom, samostatná toaleta.

Pred bytom sa nachádza praktický kumbál, v suteréne bytového domu je k dispozícii pivnica a na prízemí kočikáreň.

Byt prešiel rekonštrukciou v r. 2014 (plastové okná, nové rozvody vody, odpadu, elektriny - v kuchyni, obývačke, kúpeľni a na chodbe; kuchynská linka na mieru so vstavanými elektrospotrebičmi; kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom, dlažby, plávajúce podlahy, interiérové dvere).

Dobrou správou je, že byt sa predáva zariadený, vrátane všetkých elektrospotrebičov, tak ako ho vidíte na fotografiách.

Bytový dom sa nachádza v pokojnej lokalite oklopenej zeleňou. V pešej dostupnosti sa nachádza BILLA, pekáreň, trhovisko, školy, škôlky. Iba 5 minút jazdy autom je nákupné centrum Kaufland a rôzne obchodné reťazce a prevádzky. V blízkosti bytu sa nachádza promenáda popri Hornáde, ktorú uvítajú hlavne záujemcovia s aktívnym životným štýlom.

Občianska vybavenosť:

Materské školy: MŠ Jenisejská, MŠ Studnička,

Základné školy: ZŠ Jozefa Urbana, Waldorfská ZŠ, Špeciálna ZŠ Rovníkova

SŠ: OA Polárna

Poliklinika Nad jazerom, Slovenská pošta, kostol, Billa, TESCO, Kaufland, MILK Agro, trhovisko.

Cena dohodou.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 406 460 – Ing. Diana Jirkovská - certifikovaný realitný maklér NARKS

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka