Rodinný dom, predaj

Košice - Pereš, Košice - mestská časť Pereš

390 000 €

Kontaktovať makléra
+ 11 fotiek
Predané...Ponúkame na predaj krásny a luxusný RD, Košice - Pereš

Informácie

Počet poschodí:
2
Celková rozloha:
1313 m²
Úžitková plocha:
266.69 m²
Stav:
po rekonštrukcii
El. napätie:
230/400V
Kanalizácia:
áno
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Garáž:
áno - 2 autá
Inžinierske siete:
áno
Zariadenie:
čiastočne
Strecha:
po rekonštrukcii
Počet izieb:
6
Rozloha pozemku:
1313 m²
Vlastníctvo:
osobné
Voda:
verejný vodovod
Internet:
lokálny poskytovateľ
Vykurovanie:
spoločné – vlastná kotolňa
Parkovanie:
áno
Postavené z:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Káblová televízia:
áno

Popis

Ponúkame na predaj len u nás krásny a luxusný tehlový dvojpodlažný rodinný dom v mestskej časti Košice Pereš na rovinatom pozemku o výmere 1313 m2 z čoho zastavaná plocha je 136 m2. Pozemok je rovinatý a nachádza sa v tichom prostredí pod lesom s orientáciou izieb na V - J - Z.

Dispozícia rodinného domu pozostáva z :

1. Podzemné podlažie : vnútorné schodište, práčovňa a technická miestnosť ( kotolňa )

1. Nadzemné podlažie : vonkajšie schodište - hlavný vchod, zádverie, dvoj garáž, chodba a schodište do podkrovia, kuchyňa, špajza, jedáleň spojená s obývacou izbou v ktorej sa nachádza krb, izba a samostatné WC, vonkajšia terasa

Podkrovie : schodište - schodiskový priestor, chodba so schodiskom, šatník, 4 x izba, 2 x kúpeľňa a WC

Konštrukcia domu : nosná konštrukcia murovaná z tehál, strecha sedlová, krytina BRAMAC, stropy keramické, drevené euro okná + okenné vonkajšie kovové žalúzie, garážové vráta segmentové na diaľkové ovládanie, schody z tvrdého dreva, v izbách plávajúce drevené podlahy, v ostatných miestnostiach keramická dlažba, podlahové vykurovanie.

V kuchyni sa nachádza krásna moderná kuchynská linka robená na mieru so vstavanými spotrebičmi ( chladnička, rúra, umývačka riadu, indukčná varná doska, digestor ). Na poschodí sa nachádzajú dve kúpeľne. V jednej sa nachádza masážna rohová vaňa, 2 x umývadlo a toaleta a v druhej sa nachádza sprchovací kút a umývadlo. Na prízemí sa nachádza ďalšia samostatná toaleta. V tomto dome sú k dispozícii dva balkóny v prednej a zadnej časti domu na poschodí a v teplých mesiacoch si môžete spríjemniť chvíle na priestrannej letnej terase na ktorú sa dostanete z obývacej časti, ktorá vďaka francúzskym oknám poskytuje dostatok svetla. Priestranná garáž Vám ponúka parkovanie pre 2 autá s vrátami na diaľkové otváranie. Rodinný dom je čiastočne podpivničený.

Lokalita mestskej časti Košice - Pereš Vám ponúka komfortné bývanie, nakoľko sa nachádzate blízko Košíc a zároveň v prírode pod lesom. Občianska vybavenosť je výborná a v blízkosti sa nachádza miestny úrad Pereš, MHD ( č. 20L,21, 23, 25, 52, 56, RA1, RA2 ), kostol najsvätejšej trojice, reštaurácia Santa Fé, Salaš Poláček, OC optima, KIKA nábytok, OBI predajňa.

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou nehnuteľnosti..... V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. č.: 0903654343 - Nikola Janoková

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka