POZRITE SI 3D OBHLIADKU

3-izbový byt, predaj

Košice - Staré Mesto, Košice - mestská časť Staré Mesto

154 900 €

Kontaktovať makléra
+ 11 fotiek
PREDANÉ-ŠTÝLOVÝ 3 IZBOVÝ TEHLOVÝ BYT - STARÉ MESTO - 83 m2

Informácie

Poschodie:
1
Počet poschodí:
4
Celková rozloha:
83 m²
Úžitková plocha:
83 m²
Stav:
po rekonštrukcii
Kúpeľňa:
vaňa
Zariadenie:
zariadený
Počet izieb:
3
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Postavené z:
tehla
Zateplený objekt:
áno

Popis

Hľadáte svoje vysnívané bývanie v lokalite starého mesta? Máte radi typickú atmosféru tehlových bytov, skombinovanú s moderným dizajnom a životným štýlom? Tak presne takúto nehnuteľnosť pre vás máme.

Branislav Čuri z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka na predaj priestranný 3 izbový byt na zimnej ulici č. 17. Pozrite si virtuálnu 3D prehliadku bytu: skopírovaním linku: https://360.goterest.com/sphere/zimna-17

Dispozičné riešenie bytu:

Byt má vymeru 83 m2 + balkón. Pozostáva z obývačky spojenej s kuchyňou, 2 samostatných spální, šatníka, zádveria, kúpeľne, samostatného wc a pivnice.

Technické informácie a parametre:

Byt sa nachádza v tehlovom dome na prvom poschodí zo štyroch. Pod bytom je byt. Bytovka bola zateplená a má výťah. Samotný byt bol pred niekoľkými rokmi kompletne zrekonštruovaný. Boli vymené kompletne rozvody vrátane elektriky, nové drevené okná, kvalitná drevená podlaha, keramická dlažba, sadrokartonové podhľady, kuchynská linka, zabudované spotrebiče, sanity, interierové dreve, vonkajšie bezpečnostné dvere a zabezpečovací systém, ktorý vám pri vniknutí do bytu zavolá na telefón. Orientácia bytu je na západ. Ak nemáte v lete radi horúčavy, tak vás príjemne schladí kvalitná klimatizácia, ktorá je umiestnená vo všetkých 3 izbách a ktorej hodnota je 6000 EUR.

Byt sa predáva aj so zariadením, tak ako ho môžete vidieť na fotkách, okrem chladničky, t.z. kuchyňa: sporák, rúra, digestor, umývačka riadu, spálňa: vstavaná skriňa, manželská posteľ, komoda, nočné stolíky, obývačka: gauč, konferenčný stolík, komoda, jedelenský stôl so stoličkami. Zariadenie je úplne nové z obchodného domu KIKA. Byt je naozaj priestranný, poskytujúci dostatok životného aj úložného priestoru vďaka samostatnej šatníkovej miestnosti.

Za bytovkou sa nachádzajú 2 nádherné parky, plné stromov a zelene a takisto detské ihrisko.

Lokalita a občianská vybavenosť:

Poloha tohto bytu je naozaj vynikajúca, pešou chôdzou sa dostanete za 5 minút na Námestie maratóna mieru a 2 minúty vám trvá cesta do potravín FRESH.

MHD: električka č. 6,7,9, R4, autobusy: 12, 19 a 22

Nákupné centrá: TIP-TOP, Merkúr

Reštaurácie: Happy, Maratón, Malá Praha, Santa Lucia, DVA DVE a mnoho ďalsích

Banky: Slovenská Sporiteľňa, ČSOB

Školy: Technická Univerzita, UPJŠ - prirodovedecká, Základné Školy - Hroncová, Laca Novomestského, Materské školy: Boženy Nemcovej, Watsonova

Fitnes Centrá: InPulse(Tip Top),

Cena bytu aj so zariadením je 154.900,- EUR. Ak vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Branislav Čuri - 0918 783 223 - certifikovaný realitný maklér NARKS

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka