Rodinný dom, predaj

Košice-okolie, Nováčany

174 999 €

Kontaktovať makléra
+ 7 fotiek
PREDANÉ Rodinný dom na veľkom pozemku, 1462 m2, Nováčany

Informácie

Počet poschodí:
2
Celková rozloha:
400 m²
Úžitková plocha:
400 m²
Stav:
čiastočne prerobený
Odvoz odpadu:
áno - separovaný
El. napätie:
230/400V
Kanalizácia:
žumpa
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Garáž:
áno - 2 autá
Inžinierske siete:
áno
Zariadenie:
čiastočne
Počet izieb:
7
Rozloha pozemku:
1462 m²
Vlastníctvo:
osobné
Voda:
studňa a vodovod
Plyn:
áno
Internet:
iné
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Parkovanie:
vnútorné
Postavené z:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Káblová televízia:
áno

Popis

Exkluzívne ponúkame na predaj priestranný dvojpodlažný rodinný dom v pokojnom prostredí obce Nováčany, ktorá je od mesta Košice vzdialená zhruba 20 kilometrov, rodinný dom sa nachádza na kopci na okraji dediny, je obklopený poliami a lúkami, zároveň v tesnej blízkosti lesa.

Rodinný dom bol skolaudovaný v 90. rokoch, pričom jeho interiér bol kompletne zrekonštruovaný v priebehu posledných dvoch rokov. Rodinný dom má úžitkovú plochu cca 400 m2 na celkovej výmere pozemku 1462 m2, pozemok je mierne svahovitý, príjazdová cesta je asfaltová, v zime udržiavaná. V bezprostrednej blízkosti domu sa nachádzajú lúky, polia a les, prostredie je ideálne na prechádzky a cyklistiku, dom sa nachádza na miernom kopci nad dedinou, čo zabezpečuje pekný výhľad na okolie.

V rodinnom dome sa na dvoch podlažiach nachádza sedem priestranných izieb plus kuchyňa, rozloha je dostatočne veľkorysá aj pre viac generačné bývanie. Súčasťou domu sú dve kúpeľne s toaletou, pričom v kúpeľni na prízemí sa nachádza murovaný sprchovací kút a v kúpeľni na poschodí vaňa. V rodinnom dome sa nachádza taktiež komora, kumbál, priestranná pivnica v rozlohe cca 80 m2 a úložný priestor na povale. Na pozemku je samostatne stojaca dvoj garáž.

Kuchyňa bola robená na mieru s komplet vstavanými spotrebičmi (rúra, plynová varná doska, digestor, umývačka riadu, mikrovlnka, chladnička). Z kuchyne sa vchádza do komory s dostatkom úložného priestoru. V dome sú kvalitné laminátové podlahy, plastové okná, nové kúpeľne, podhľady, nové rozvody, v jednej z izieb sa nachádza francúzske okno s východom na terasu, na poschodí sa nachádza balkón.

Kúrenie je zabezpečené novým plynovým kotlom prostredníctvom radiátorov. Je tu taktiež kotol na tuhé palivo a predpríprava pre krb. Ohrev vody je zabezpečený bojlerom. Rodinný dom je postavený z tehál, je zateplený polystyrénom. Strecha je šikmá, plechová, okná a dvere sú plastové. Rodinný dom je napojený na elektrinu, plyn, obecný vodovod, má taktiež vlastnú studňu, odpad je riešený prostredníctvom veľkej 16 kubíkovej žumpy.

Prostredie obce Nováčany je veľmi tiché a príjemné. Nachádza sa tu materská škola, potraviny, detské a futbalové ihrisko, bio farma, zastávka SAD. Rodinný dom sa nachádza pár desiatok metrov od hranice lesa, je to ideálne miesto na cyklistiku, turistiku a hubárčenie.

V prípade záujmu o obhliadku rodinného domu ma kontaktujte. Zdenka Kažimirová, Mobil: 0910 984 460, Certifikovaný realitný maklér - NARKS.

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka