Rodinný dom, predaj

Spišská Nová Ves, Mlynky

119 990 €

Kontaktovať makléra
+ 12 fotiek
PREDANÉ - REKREAČNÝ DOM S DREVENICOU V KRÁSNEJ PRÍRODE SLOV. RAJA

Informácie

Počet poschodí:
1
Celková rozloha:
171 m²
Úžitková plocha:
121 m²
Stav:
po rekonštrukcii
Odvoz odpadu:
áno - separovaný
El. napätie:
230/400V
Kanalizácia:
ČOV
Kúpeľňa:
áno
Inžinierske siete:
áno
Zariadenie:
nezariadený
Strecha:
po rekonštrukcii
Počet izieb:
3
Rozloha pozemku:
1095 m²
Vlastníctvo:
osobné
Voda:
verejný vodovod
Plyn:
nie
Internet:
lokálny poskytovateľ
Vykurovanie:
vlastné - elektrické
Parkovanie:
áno
Postavené z:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Káblová televízia:
áno

Popis

Hľadáte rekreačný dom na oddych alebo ako investičnú príležitosť v krásnej prírode Slovenského raja?

Michal Palko z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka na predaj rodinný dom s drevenicou v krásnom prostredí Mlynky - Biele vody 241 v južnej časti národného parku Slovenský raj. Priamo na hranici pozemku sa v zime viete pripojiť na udržiavané bežecké trate a z okna máte výhľad na lyžiarsky svah SKI Biele vody.

Pozrite si video prehliadku chaty skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtube.com/watch?v=uNB2Qm7AtME

Pozrite si virtuálnu prehliadku chaty skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://my.matterport.com/show/?m=Qs3GhijJhjL

Pre viac fotografií si pozrite: https://facebook.com/pg/MichalPalkoCassoviaRealitas/photos/?ref=page_internal

Dispozičné riešenie domu a technické info:

RD sa nachádza mimo záplavovej oblasti

Rozloha pozemku: 1095m2

Zastavaná plocha: 171m2

IS: elektrina, obecný vodovod, odpad je ČOV. Vykurovanie je centrálne elektrické a krbom.

Materiál: pálená tehla, strecha je sedlová a krytina pozinkovaný plech, podlahy v dome sú plávajúce laminatové a dlažba, nové drevené vstupné dvere a interiérové drevené dvere s obložkovou zárubňou, zateplenie polystyrénom

Pozostáva z: obývacej izby, kuchyne, dvoch spální, chodby, predsiene, kúpeľne spojenej s toaletou a komory. Na pozemku sa nachádza prístrešok pre auto, hojdačka, drevenicas pôdorysom 55 m2 a celý pozemok je odvodnený drenážnymi rúrami.

Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou: bola vymenená elektroinštalácia, rozvody vody, nové plastové okná a drevené dvere, nové omietky a maľovka, zateplenie polystyrénom, laminátové podlahy, nové ústredné elektrické kúrenie , krb, pec, kuchyňa na mieru, elektrická varná doska, elektrická rúra, digestor, sanity, wc, prístrešok pre autá.

Súčasťou predajnej ceny je aj drevenica, ktorá prechádza rekonštrukciou. Označená je v súčasnosti ako hospodárska budova. Skladá sa z miestnosti pre kuchyňu, priestoru pre kúpeľňu, obývaciu izbu a podkrovia.

Vďaka svojej atraktívnej polohe a lokalite je tento rekreačný dom vhodným východiskovým bodom na poznávanie historických pamiatok Gemera a Spiša ako sú Spišský hrad, Betliar, Levoča, jaskýň Domica, Dobšinská ľadová jaskyňa, Ochtinská aragonitová jaskyňa a termálnych kúpalísk Vrbov, Miškolc Tapolca, Egyer.

V lete je možnosť pešej turistiky v blízkom okolí Geravy, Zejmarskej rokliny, pre zdatnejších turistov v celom Slovenskom raji Suchá Belá, Kláštorisko. Možnosť cykloturistiky a jazdy na koni v blízkej obci Stratená.

V zime je možnosť lyžovania v lyžiarskych strediskách SKI centrum Gugeľ, Ski Mlynky Biele vody na umelo zasnežených lyžiarskych svahoch a na udržiavaných bežeckých tratiach v blízkom okolí.

Rekreačný dom aj s drevenicou je doslova vstupnou bránou do Slovenského raja a je tu toho množstvo k videniu. Nedá sa to ani všetko popísať.

Cena tohto domu je 119.990,- EUR

Ak vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať: Michal Palko - 0914 700 107 - certifikovaný realitný maklér NARKS

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka