Rodinný dom, predaj

Košice-okolie, Čečejovce

109 900 €

Kontaktovať makléra
+ 5 fotiek
Predaný - kompletne rekonštruovaný RD v Čečejovciach

Informácie

Počet poschodí:
1
Celková rozloha:
493 m²
Úžitková plocha:
167 m²
Stav:
po rekonštrukcii
Odvoz odpadu:
áno
El. napätie:
230/400V
Kanalizácia:
žumpa
Kúpeľňa:
áno
Inžinierske siete:
áno
Zariadenie:
nezariadený
Strecha:
po rekonštrukcii
Počet izieb:
4
Rozloha pozemku:
493 m²
Vlastníctvo:
osobné
Voda:
verejný vodovod
Internet:
lokálny poskytovateľ
Vykurovanie:
vlastné - elektrické
Parkovanie:
vnútorné
Postavené z:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Káblová televízia:
áno

Popis

Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný 4 - izbový tehlový rodinný dom v obci Čečejovce. Nachádza sa na rovinatom a slnečnom pozemku o výmere 493 m2 z čoho zastavaná plocha je 167 m2.

Dispozične pozostáva z predsiene, chodby, kuchyne, komory, 4 x izba, kúpeľňa, samostatná toaleta a technická miestnosť. Dispozíciu miestností a pôdorys nájdete v prílohe.

Hlavný vstup do 1.NP rodinného domu je z bočnej strany dvora z úrovne terénu. V roku 2016 bola zrealizovaná celková rekonštrukcia rodinného domu. Nehnuteľnosť je napojená na verejný rozvod elektriny, verejný vodovod a kanalizácia je napojená do vlastnej žumpy. Vykurovanie je ústredné s radiátormi a elektrickým kotlom zn. Protherm. Použitý materiál: obvodové murivo z tehál hr. do 45 cm z vonkajšej strany s povrchovou úpravou z minerálnej omietky na zateplení, vnútorné povrchové úpravy /omietky/ vápenné štukové, strecha je sedlová, pokrytá krytinou betónovou Bramac, okna plastové s izolačným dvoj sklom, Interiérové dvere a zárubne dvere, podlahy v miestnostiach plávajúce a v kúpeľni, v predsieni a v kuchyni keramická dlažba, obklady v kúpeľni a WC. Rodinný dom je v stave holodomu. V kuchyni je predpríprava na spotrebiče.

Občianská vybavenosť:

Obecný úrad Čečejovce, cecejovce.sk

Potraviny Milk Agro, milkagro.sk

Predaj farmarských výrobkov, pdcecejovce.sk

Fiore coffee & restaurant,

Základná škola s materskou školou Čečejovce, zssmscecejovce.edupage.org

Lekáreň Athos,

Kostol sv. Jána Apoštola, dokostola.sk

Rímskokatolícka Cirkev, Farnosť Čečejovce, ,

Kostol Reformovanej cirkvi, apsida.sk

SAD zastávka.

V blízkosti sa nachádza mesto Moldava nad Bodvou a mestská časť Košice - Šaca, kde nájdete rôzne obchody, potraviny, Nemocnica, lekárne, benzínová pumpa, školy a škôlky, reštaurácie, banky, vlaková a MHD zastácka, atď.....

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou nehnuteľnosti..... V prípade záujmu a bližších informácii ma kontaktujte na tel. č.: 0903654343

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka