3-izbový byt, predaj

Prešov, Prešov

112 000 €

Kontaktovať makléra
+ 9 fotiek
PREDANÉ: NA PREDAJ 3-IZBOVÝ BYT, VIHORLATSKÁ ULICA, PREŠOV

Informácie

Celková rozloha:
72 m²
Úžitková plocha:
72 m²
Stav:
neuvedený
Počet izieb:
3
Rozloha pozemku:
0 m²

Popis

REZERVOVANÉ: Ponúkame na predaj krásny a štýlový 3-izbový byt s výhľadom na Vihorlatskej ulici v Prešove. Byt sa nachádza na sídlisku Sekčov, má rozlohu 72m2, bezpečnostné vstupné dvere, elektronický vrátnik a prislúcha k nemu lodžia so vstupom zo spálne a pivnica. Nachádza sa na 8. poschodí z 8, kde vstup do bytového domu je bezbariérový a disponuje výťahom.

Byt bude k dispozícii koncom septembra 2020.

Pozrite si video bytu skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtube.com/watch?v=euk_KLLnOkY

Dispozícia:

Priestranná chodba, obývačka, 2x spálňa, kuchyňa s modernou kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi, televízorom a komôrkou, samostatné wc a kúpelňa.

Zariadenie:

V byte ostáva zariadenie na chodbe, vstavaná skriňa v detskej izbe, sedacia súprava s taburetkou v obývačke, skriňa v spálni, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi chladničkou, mikrovlnou rúrou a televízorom. Byt ma plastové okná a vo všetkých izbách okrem spálne rolety. V spálni sú na lodžii namontované exteriérové žalúzie. V celom byte sú nové interiérové dvere doladené k celému zariadeniu bytu a v obývačke je moderný kamenný obklad.

Bytový dom:

Na bytovom dome bola rekonštruovaná strecha a zatepľovaný bol bok bytovky. Vstup do bytového domu je bezbariérový a disponuje výťahom. V suteréne sa nachádzajú pivnice.

Lokalita:

Byt má výhodnú lokalitu z pohľadu dostupnosti a skvelého občianskeho vybavenia. Pár metrov od bytového domu sa nachádza obchodné centrum MAX, kde sídli množstvo obchodov, služieb, bánk, reštaurácií, kaviarní a pod. Okrem obchodov sa na sídlisku nachádza niekoľko škôl a škôlok, poliklinika, park, detské ihriská a rôzne zábavné a športové možnosti na trávenie voľného času. Len 300m od bytu sa nachádza autobusová zastávka.

Občianska vybavenosť:

Materská škola: MŠ Čergovská, Kindergarten Jurkovičova, Cirkevná ZŠ s MŠ bl. Pavla Petra Gojdiča, MŠ Kráľovnej Pokoja

Základná škola: ZŠ Sibírska, SŽ Šrobárová, ZŠ Májové námestie

Stredná škola: Gymnázium bl. Pavla Petra Gojdiča,

Poliklinika Procare

OC MAX, OC Koral

Billa, CBA Komfos

Reštaurácie: Hotel Polo, Andiamo, ZOC Koral, Mc Donalds, Gazdovská stodola a iné

Kaviarne: Ka Coffee, Italiano, ZOC Koral, Dama-dama, Pilsner Urquell Pub, Raffaello a iné

Voľný čas: cyklistický chodník, bowling, detské indoor ihrisko a lasergame Koral, Cinemax, fitness centrá, vonkajšie detské ihriská

Autobusy: 8, 10, 12, 32, 33, 34, 37, 38, N2, N3

Cena:

Cena bytu je 112 000€. Cena je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s predajom.

Ak vás táto ponuka zaujala a chceli by ste vedieť viac, neváhajte ma kontaktovať na tel. čísle 0918 749 460, Ing. Lenka Budaiová, CASSOVIA REALITAS, certifikovaný maklér NARKS.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka