3-izbový byt, predaj

Košice - Západ, Košice - mestská časť Západ

159 990 €

Kontaktovať makléra
+ 2 fotky
PREDAJ - Na predaj 3-izbový byt na Muškátovej ulici v KE

Informácie

Poschodie:
2
Celková rozloha:
68 m²
Úžitková plocha:
0 m²
Stav:
čiastočne prerobený
Kúpeľňa:
vaňa
Zariadenie:
čiastočne
Počet izieb:
3
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Plyn:
áno
Internet:
lokálny poskytovateľ
Parkovanie:
verejné
Postavené z:
panel
Zateplený objekt:
áno
Káblová televízia:
áno

Popis

PREDANÉ

Tomáš Székely a realitná kancelária CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na predaj 3-izbový byt na vyhľadávanom sídlisku Košíc a to na Muškátovej ulici 6

Byt sa nachádza na ideálnom 2.poschodí v zateplenom bytovom dome s výťahom. Rozloha asi nikoho neprekvapí, ak poviem, že je to úctyhodných 68m2 so známou dispozíciou, ktorá je členená zo vstupnej chodby, delenej toalety od kúpeľne, samostatnej zariadenej kuchyne.

Pre mňa osobne jednou z najväčších predností bytu sú jeho tri neprechodné a zároveň veľkosťou dostatočné izby z ktorý jedna plní funkciu obývačky, druhá detskej izby a tá tretia spálňu s výstupom na balkón.

V byte prebehla čiastočná rekonštrukcia, ktorá v sebe zahŕňala výmenu el.rozvodov v jadre bytu vrátane chodby, kuchyne a kúpeľne. V byte sú štvorcové drevené parkety, drevené zárubne s dverami, plastové okná, bezpečnostné dvere a pod.

Blok je zateplený, prebehla aj vnútorná rekonštrukcia t.j. brána, zábradlia, náter, výťah cca 3 roky s obojstranným nástupom.

K bytu prislúcha pivnica. V spoločných priestoroch je kočikáreň a sušiareň bielizne.

Okolie sa vyznačuje bohatou občianskou vybavenosťou v podobe OD Galeria, ZŠ Bernoláková, MHD, pošta, lekáreň a pod.

Kúpna cena bytu je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK.

Byt je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým Vám ochotne pomôžem.

Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. 0904 932 188 - Váš realitný maklér Tomáš Székely.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka