Chata, predaj

Spišská Nová Ves, Mlynky

219 900 €

Kontaktovať makléra
+ 12 fotiek
PREDANÉ - KOLOSÁLNA CHATA MLYNKY - HAVRANIA DOLINA

Informácie

Počet poschodí:
2
Celková rozloha:
0 m²
Úžitková plocha:
401 m²
Stav:
pôvodný
Odvoz odpadu:
áno
El. napätie:
230/400V
Kanalizácia:
septik
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Garáž:
áno - 2 autá
Inžinierske siete:
áno
Zariadenie:
zariadený
Strecha:
pôvodná
Počet izieb:
8
Rozloha pozemku:
4909 m²
Vlastníctvo:
osobné
Voda:
studňa
Plyn:
nie
Vykurovanie:
vlastné - pevné palivo
Parkovanie:
áno
Zateplený objekt:
nie

Popis

Hľadáte chatu na oddych alebo ako investičnú príležitosť?

Michal Palko z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka na predaj zabehnutú chatu Viktória v krásnom prostredí Mlynky - Havrania dolina 400 v južnej časti národného parku Slovenský raj.

Pozrite si video prehliadku chaty skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača:

https://youtu.be/8VLtn1ns890

Pozrite si vlog skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača:

https://www.youtube.com/watch?v=V2IrLq2iQbI

Pozrite si virtuálnu prehliadku chaty skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača:

https://my.matterport.com/show/?m=X2Mh5gQPEwv

Chata má výmeru 401 m2. Na prízemí o výmere 121 m2 sa nachádza súkromný apartmán s vlastným vchodom, kozubom, dvoma spálňami, kuchynským kútom, kúpeľňou s WC, saunou, skladom, dielňou a technickou miestnosťou. Prvé poschodie o výmere 156 m2 sa skladá zo spoločenskej miestnosti s krbom, jedálňou, 2x WC, barovým pultom a vybavenou kuchynskou časťou pre 25 osôb s výstupom na terasu a dvojgarážou. Na druhom poschodí o výmere 124 m2 sú umiestené 4 trojposteľové izby, 2 dvojposteľové izby, 3 kúpeľne s WC a spoločná kuchynka s posedením.

Pozemkom preteká romantický potôčik. Na pozemku sa nachádza vlastné jazierko, na ktorom sa dá v zime korčuľovať, prístrešok s krbom a ohnisko s posedím, veľký pozemok je možné využívať na rôzne športové aktivity.

Pre bližšiu predstavu si pozrite priloženú virtuálnu prehliadku.

Vďaka svojej atraktívnej polohe a lokalite je chata Viktória vhodným východiskovým bodom na poznávanie historických pamiatok Gemera a Spiša ako sú Spišský hrad, Betliar, Levoča, jaskýň Domica, Dobšinská ľadová jaskyňa, Ochtinská aragonitová jaskyňa a termálnych kúpalísk Vrbov, Miškolc Tapolca, Egyer.

V lete je možnosť pešej turistiky v blízkom okolí Geravy, Zejmarskej rokliny, pre zdatnejších turistov v celom Slovenskom raji Suchá Belá, Kláštorisko. Možnosť cykloturistiky a jazdy na koni v blízkej obci Stratená.

V zime je možnosť lyžovania v lyžiarskych strediskách SKI centrum Gugeľ, Ski Mlynky Biele vody na umelo zasnežených lyžiarskych svahoch a na udržiavaných bežeckých tratiach v blízkom okolí.

Chata Viktória je doslova vstupnou bránou do Slovenského raja a je tu toho množstvo v videniu. Nedá sa to ani všetko popísať.

Pre viac informácií, fotiek, podrobností o stavbe a ceny ma kontaktujte.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať: Michal Palko - 0914 700 107 - certifikovaný realitný maklér NARKS

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka