Rodinný dom, predaj

Košice-okolie, Medzev

+ 7 fotiek
PREDANÉ - Chalupa v nádhernom prostedí Nižného Medzeva

Informácie

Počet poschodí:
1
Celková rozloha:
150 m²
Úžitková plocha:
150 m²
Stav:
pôvodný
Odvoz odpadu:
áno - separovaný
El. napätie:
230/400V
Kanalizácia:
áno
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Garáž:
nie
Inžinierske siete:
áno
Zariadenie:
zariadený
Strecha:
pôvodná
Počet izieb:
4
Rozloha pozemku:
350 m²
Vlastníctvo:
osobné
Voda:
studňa
Plyn:
áno
Internet:
iné
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Parkovanie:
vonkajšie
Postavené z:
Zmiešané
Zateplený objekt:
nie
Káblová televízia:
áno

Popis

Exkluzívne ponúkame na predaj romantický rodinný domček v krásnom a tichom prostredí mesta Medzev, ktoré sa nachádza zhruba 30 minút cesty autom od Košíc. Mesto Medzev sa nachádza na severnom okraji Slovenského krasu a juhozápadnom okraji Volovských vrchov a celé územie má mierne krasový a horský charakter, je tu skvelé prostredie na oddych a regeneráciu, veľa turistických trás a cyklotrás.

Rodinný dom bol postavený v 40tych rokoch 20. storočia, je v zachovalom pôvodnom stave a po úpravách by bol ideálny na trvalé bývanie, ale aj ako víkendový domček slúžiaci na oddych od ruchu mesta. Domček má vlastný autentický štýl, a to v interiéri aj v exteriéri a má rozlohu cca 150 m2. Pozemok má rozlohu cca 350 m2, je rovinatý a oplotený. Záhrada o rozlohe ďalších cca 700 m2 je vo vlastníctve mesta Medzev, ale je v trvalom užívaní majiteľov domu.

Domček je jedno podlažný, dlhý s priechodnými izbami, skladá sa z troch miestností a dvoch kuchýň, dvoch predsiení, novej kúpeľne so sprchovacím kútom, oddelenej toalety, dvoch komôr a gánku, čiže je teoreticky vhodný aj na dvojgeneračné bývanie. V dome sa nachádzajú tri pôvodné kachľové pece (všetky sú funkčné), studňa a dreváreň.

Domček je murovaný z kombinácie tehál a váľkov, má eternitovú strechu, pôvodné drevené okná a dvere. Má vlastnú studňu, ale je napojený na mestskú kanalizáciu, plyn a elektrinu. Na pozemku sa nachádza dreváreň a chatka, cez pozemok preteká potôčik.

Domček sa nachádza v krásnom, tichom a pokojnom prostredí v blízkosti lesa.

Mesto Medzev má okolo 4000 obyvateľov, nachádza sa tu kompletná občianska vybavenosť, ale aj rôzne turisticky zaujímavé atrakcie, napr. Slovenské technické múzeum - Múzeum kinematografie rodiny Schusterovej a mestské kúpalisko.

Potraviny Coop Jednota, Eggro - farm, detské ihriská, Základná škola - Grundschule Medzev, Mestský úrad Medzev, POŠTOVÁ ZÁLOŽŇA, Slovenská pošta Medzev, Galerie Caffe&Tee, Reštaurácia Condor, Penzión Helion, Gasthof LEVANDA, Havana Club, Predajňa domácich potrieb, Lekáreň PHARMACY s.r.o.,

Ak vás táto ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Katarína Kočíková - 0905 190 720 - Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka