1-izbový byt, predaj

Košice - Nad Jazerom, Košice - mestská časť Nad jazerom

+ 5 fotiek
PREDANÉ-1 IZB. BYT VHODNÝ NA REKONŠTRUKCIU pre mladých

Informácie

Poschodie:
3
Celková rozloha:
42 m²
Úžitková plocha:
42 m²
Stav:
pôvodný
Rozloha pozemku:
0 m²
Zateplený objekt:
áno

Popis

Popis:

Jana Sálusová z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS, Vám ponúka na predaj priestranný 1 IZBOVÝ BYT v pôvodnom stave, s úžitkovou plochou 42 m2, ktorý je VÝBORNÝM KANDIDÁTOM PRE REKONŠTRUKCIU, na príjemný 2 IZBOVÝ.

Vďaka tomu, že disponuje až 2 lodžiami, je možné jednu izbu o veľkosť lodžie ešte zväčšiť a tak si ÚŽITKOVÚ PLOCHU novo prerobeného bytu NAVÝŠIŤ až na 45 m2.

Je ideálny ako ŠTARTOVACÍ BYT pre párik, jednotlivca, alebo ako výborná INVESTÍCIA.

Byt sa nachádza na Rovníkovej ulici na "zelenom" sídlisku Nad Jazerom, 3. posch./ 12. p. obytného domu, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou, je zateplený a disponuje až 2 modernými výťahmi. Za vchodovou bránou, Vás privítajú dvere na fotobunku a vynovený interiér vchodu.

K bytu prislúcha aj pivnica o rozlohe 1,5m2.

Jeho DOMÉNOU je, že je situovaný a ORIENTOVANÝ DO PRÍJENÉHO PROSTREDIA v tesnej blízkosti rieky Hornád a tichého lesa, kde si ráno môže na balkóne vychutnať kávičku pri čvirikaní vtákov a šume rieky.

Ďalšími bonusmi je výborná LOKÁCIA a OBČIANSKA VYBAVENOSŤ.

Hneď pod obytným domom sa nachádza športová hrádza, kde si viete ísť pravidelne zabehať, bicyklovať alebo sa len tak poprechádzať s rodinou, alebo so svojím psíkom.

Na vychýrené jazero sa dostanete peši za 10 min.

Potraviny ako Billa, Kaufland, Fresh plus, Klas, Nákupná galéria Naša, školy škôlky, zastávky MHD, zdravotné stredisko všetko v dostupnom okolí, zabezpečujú výbornú občiansku vybavenosť.

Zhrnutie:

* 1izbový byt vhodný pre rekonštrukciu na 2 izbový

* úžitková plocha 42m2

* 2 x lodžia

* pivnica

* 3. p./ 12 p. zateplený rekonštruovaný obytný dom, 2 moderné výťahy, vynovený vchod

* náklady na bývanie 90,- EUR/ mes.

* ulica Rovníková 10, sídlisko Nad Jazerom

Kúpna cena bytu je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis.

Byt je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým Vám ochotne pomôžem.

Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, obhliadku si môžete dohodnúť na tel. č. 0905 635 241 - Vaša realitná maklérka Jana Sálusová.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka