Sklady a haly, prenájom

Prešov, Prešov

PRENAJATÉ: HALA NA ČAPAJEVOVEJ ULICI, PREŠOV

Informácie

Celková rozloha:
0 m²
Úžitková plocha:
0 m²
Stav:
neuvedený
Rozloha pozemku:
0 m²

Popis

Ponúkame na prenájom halu/sklad v Prešove na Čapajevovej ulici, ktorá sa nachádza v uzavretom areáli s veľkou elektrickou bránou. Prístup k hale je po upravovanej asfaltovej ceste, s halou je možné prenajať aj vonkajšiu skladovaciu/parkovaciu plochu, ktorá má z veľkej časti spevnený betónový základ a parkovacie miesta.

Zastavaná plocha je 230m2 a pozostáva z haly s veľkou bránou s dvoma ďalšími vstupmi a zázemia s vykurovaním. Vstupy do haly sú z dvoch strán. Jeden je z prednej strany, kde sa nachádza aj veľká plechová brána a druhý je zo strany, kde sa nachádzajú spevnené plochy. Podlaha je liata, výška haly je cca. 6m, strecha je zrekonštruovaná. Je pripojená na elektrinu, vodu, kanál, plyn a má aj vzduchotechniku. Po obvode haly sa nachádzajú okná, vďaka čomu je priestor dostatočne presvetlený, čo umožňuje využiť halu aj na výrobu. Úprava haly na základe požiadaviek klienta je možná, a to po dohode v majiteľom.

Vonkajšie plochy

Pri hale sa nachádza pozemok cca. 2000m2, ktorý je možné využiť na parkovanie alebo skladovanie, cena po dohode s majiteľom.

Cena

Cena za prenájom je mesačne 1000€ + DPH + energie

Lokalita

Výhodou je umiestnenie haly priamo v meste, kde je v blízkom okolí kompletná občianska vybavenosť.

Možnosti využitia

Sklad materiálov a tovaru (vnútorné aj vonkajšie plochy), logistické centrum či výrobná hala.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, Ing. Lenka Snopeková 0918 749 460

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka