4-izbový byt, predaj

Košice-okolie, Budimír

144 990 €

Kontaktovať makléra
+ 11 fotiek
PREDANÉ - PRIESTRANNÝ 4 IZB.BYT S GARÁŽOU, BUDIMÍR

Informácie

Poschodie:
3
Počet poschodí:
3
Celková rozloha:
86.7 m²
Úžitková plocha:
106.05 m²
Stav:
čiastočne prerobený
Kúpeľňa:
vaňa
Garáž:
áno
Počet izieb:
4
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Internet:
lokálny poskytovateľ

Popis

PREDANÉ

Pokiaľ hľadáte slnečný byt neďaleko Košíc, v príjemnom prostredí stromov a krásneho parku, s výhľadom na kaštieľ, tak je táto ponuka určená pre Vás.

DIANA JIRKOVSKÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na predaj 4 izb. byt po staršej čiastočnej rekonštrukcii v obci Budimír, vzdialenej 10 km od Košíc.

Byt o výmere 86.7 m² sa nachádza na 3./3 poschodí a disponuje loggiou (5 m²) , komorou, garážou (16 m²) a pivnicou (3,4 m²). Má plastové okná, plávajúce podlahy, zánovnú kuchynskú linku s elektrospotrebičmi, murované jadro, nové stupačky, inak je v pôvodnom, veľmi udržiavanom stave. Kúrenie a ohrev vody sú zabezpečené kotlom Protherm Panther. Dispozične pozostáva z obývačky, 3 samostatných izieb, kuchyne, komory, chodby, kúpeľne s toaletou.

Trojposchodový bytový dom so šiestimi bytovými jednotkami bol postavený v r. 1988. Bytový dom je pred rekonštrukciou, strecha bola rekonštruovaná pred 8 rokmi .

Lokalita ponúka bývanie v tichom prostredí s kompletnou občianskou vybavenosťou. V obci Budimír nájdete základnú školu s materskou školou, poštu, obchody, ihriská, kostoly, výbornú dostupnosť MHD.

Cena 144.990.- Eur je vrátane provízie a kompletného právneho servisu spojeného s kúpou nehnuteľnosti.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 406 460 – Ing. Diana Jirkovská – certifikovaný realitný maklér NARKS

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka