3-izbový byt, predaj

Košice - Staré Mesto, Košice - mestská časť Staré Mesto

199 990 €

Kontaktovať makléra
+ 9 fotiek
PREDANÝ Priestranný 2,5 izbový tehlový byt, 74 m2, ul. Moyzesova

Informácie

Počet poschodí:
2
Celková rozloha:
74 m²
Úžitková plocha:
74 m²
Stav:
čiastočne prerobený
Odvoz odpadu:
áno - separovaný
Kúpeľňa:
vaňa
Zariadenie:
zariadený
Počet izieb:
3
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Plyn:
áno
Internet:
iné
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Parkovanie:
verejné
Postavené z:
tehla
Káblová televízia:
áno

Popis

Exkluzívne ponúkame na predaj jedinečný 2,5-izbový staromestský tehlový byt, ktorý sa nachádza na ulici Moyzesova, v uzavretom bytovom komplexe s vnútorným átriom, mimo hluku a ruchu mesta. Byt je v osobnom vlastníctve, má skvelú atmosféru, vysoké stropy (cca 4 metre), je veľmi útulný, orientovaný na juh, s možnosťou využívania pavlače, na ktorú sa vychádza priamo z bytu. Byt sa nachádza na druhom podlaží (pod bytom je prízemný byt) a je ideálny na mestské ale zároveň pokojné bývanie, prípadne ho možno kúpiť ako investíciu a následný prenájom.

Byt sa nachádza v dvojpodlažnej historickej budove s pavlačami, úžitková plocha bytu je 74 m2. K bytu prislúcha časť spoločného pivničného priestoru.

Byt má praktickú dispozíciu, pozostáva z predsiene, obývačky prepojenej s kuchyňou, veľkej spálne a menšej izby, ktorá môže slúžiť ako detská izba či pracovňa, veľkej kúpeľne a samostatnej toalety. Sú tu plastové okná, murované jadro s vaňou, laminátové podlahy a dlažby, plastové vchodové dvere, kuchynská linka so spotrebičmi (sporák, digestor, chladnička s mrazničkou). Kúrenie je zabezpečené samostatným plynovým kotlom. V byte je klimatizácia.

V blízkom okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Pešou chôdzou sa dostanete za pár minút na Hlavnú ulicu, kde sa nachádzajú obchody, reštaurácie, kaviarne, bary. V bezprostrednej blízkosti bytového domu sa nachádza zeleninový trh na Dominikánskom námestí, park, školy, škôlky, kostoly, detské ihriská, zastávky MHD.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Katarína Kočíková - 0905 190 720 - certifikovaný realitný maklér NARKS

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka