Obchodné priestory, predaj

Košice - Staré Mesto, Košice - mestská časť Staré Mesto

+ 8 fotiek
PRENAJATÝ - KADERNÍCKY A KOZMETICKÝ SALÓN V CENTRE KOŠÍC

Informácie

Poschodie:
1
Počet poschodí:
2
Celková rozloha:
88.5 m²
Úžitková plocha:
88.5 m²
Stav:
úplne prerobený
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
nájomné

Popis

DIANA JIRKOVSKÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na prenájom a odstúpenie štýlové, novozrekonštruované a zariadené kaderníctvo s kozmetikou v centre Košíc v OD Dargov na 1.poschodí.

Máte záujem o vlastný salón krásy alebo kaderníctvo v najlepšej lokalite s výhľadom na centrum Košíc? Získajte priestor k okamžitému používaniu bez starostí so stavebnými úpravami alebo zariaďovaním. Máte dobrý podnikateľský plán? Stačí sa rozhodnúť a o pár dní môžete otvárať vlastný salón bez viacmesačnej prípravy a vybavovania na úradoch.

Strategická poloha v OC Dargov, pár metrov od OC Aupark a na začiatku Hlavnej ulice Vám zaručuje dostatok zákazníkov počas celého roka.

Celková podlahová plocha priestoru je 88,5 m². V prevádzke sa nachádza recepcia, 3 kadernícke kreslá, posedenie pre zákazníkov, umývacia časť, 3x toaleta s umývadlom a 1 miestnosť pre kozmetičku. Priestor bol kompletne zrekonštruovaný v priebehu tohto roka a odstupuje sa s kompletným vybavením.

Súčasťou odstúpenia môže byť aj značka a používanie názvu salónu.

V objekte sa nachádzajú obchody, potraviny, banky, reštaurácia a iné. K objektu je výborná dostupnosť autom aj MHD (zastávka priamo pred objektom a parkovanie v OC Aupark).

Nájomné za priestor: 640 €/mesiac + DPH + služby + energie

Odstúpenie: 11.900€

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 406 460 - Ing. Diana Jirkovská – certifikovaný realitný maklér NARKS

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka