2-izbový byt, predaj

Košice - Staré Mesto, Košice - celé mesto

189 990 €

Kontaktovať makléra
+ 9 fotiek
PREDANÉ- VEĽKÝ TEHLOVÝ 2 IZB. BYT - Svätoplukova ulica - 86m2

Informácie

Poschodie:
1
Počet poschodí:
3
Celková rozloha:
86 m²
Úžitková plocha:
86 m²
Stav:
po rekonštrukcii
Počet izieb:
2
Rozloha pozemku:
0 m²
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Postavené z:
tehla

Popis

BRANISLAV ČURI z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka na predaj výnimočný 2 izb. tehlový byt v Starom meste na Svätoplukovej ulici. Výhodou tohto bytu je, že sa malou investíciou da prerobiť na plnohodnotný 3 izbový byt a tak viete zvýšiť jeho hodnotu.

Pozrite si video skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/IV7ZkIZAcW4

Pozrite si virtuálnu prehliadku skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://my.matterport.com/show/?m=T9RpuQwkuVy

Byt sa skladá z obývačky prepojenej s veľkou kuchyňou, spálne, vstupnej haly, balkóna, vnútorného kumbálu, kúpeľne, samostatného wc, pivnice...pôdorys bytu nájdete medzi fotkami

Úžitková plocha: 86m2 (z toho má pivnica 6m2) + balkón 6 m2

Poschodie: 1. z troch, pod bytom je byt

Orientácia: sever-juh

Štandardy: drevené parkety, dlažby, plastové okná, obklady a sanity, kuchynská linka, chladnička s mrazničkou, plynová varná doska, rúra, klimatizácia.V byte je plynový kotol, kt. zabezpečuje kúrenie a ohrev teplej vody.

Byt bol kompletne zrekonštruovaný v roku 2003 a je vo veľmi dobrom udržiavanom stave. Okná boli zrepasované v r. 2019. Bytový dom bol zrekonštruovaný v roku 2015-2019.

Kompletné náklady pre 2 osoby sú 170€. Predáva sa bez voľne stojaceho nábytku. Pozemok pod bytovkou patrí Slovenskej republike.

Lokalita a občianska vybavenosť:

V blízkom okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Pešou chôdzou sa dostanete za 3 minúty na Hlavnú ulicu, kde sa nachádzajú obchody, reštaurácie, kaviarne, bary. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza súkromná materská škola, štátna materská škola, základná škola, čerpacia stanica Slovnaft, Jumbo centrum, nemocnica s poliklinikou, lekáreň, pizzeria, reštaurácia, kúpalisko, mestský park.

Cena bytu je 189.990,- EUR.

Ak vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Branislav Čuri - 0918 783 223 - certifikovaný realitný maklér NARKS

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka