Rodinný dom, predaj

Prešov, Záborské

170 000 €

Kontaktovať makléra
+ 11 fotiek
PREDANÉ - FANTASTICKÝ 4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM V NOVEJ ŠTVRTI ZÁBORSKÉ

Informácie

Počet poschodí:
2
Celková rozloha:
665 m²
Úžitková plocha:
101 m²
Stav:
holopriestor
Odvoz odpadu:
áno - separovaný
El. napätie:
230/400V
Inžinierske siete:
áno
Počet izieb:
4
Rozloha pozemku:
665 m²
Vlastníctvo:
osobné
Voda:
verejný vodovod
Vykurovanie:
vlastné - elektrické
Postavené z:
Ytong
Zateplený objekt:
áno

Popis

PREDANÉ

MICHAL PALKO z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka na predaj rodinný dom v Záborskom v novovybudovanej štvrti na ulici Záborská alej.

Ak hľadáte dom, ktorý si viete dokončiť podľa vlastného vkusu s vynikajúcou dostupnosťou do mesta Prešov tak potom je táto ponuka práve pre Vás!

Pozrite si video-prehliadku skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/poeZEbdlOHY

Pre viac fotografií si pozrite: https://facebook.com/pg/MichalPalkoCassoviaRealitas/photos/?ref=page_internal

Pre viac informácii kliknite na: https://michalpalko.sk

Technické informácie a parametre:

Dom je súčasťou krásnej novovybudovanej lokality Záborská alej (momentálne sú v predaji posledné 2 domy)

Prevedenie: dom v stave holodom

Podlahová plocha: 101 m2

Zastavaná plocha: 62 m2

Pozemok: 665 m2

Orientácia: sever-juh

Číslo parcely: 70/18

LV: č.900

Dispozičné riešenie: 1.NP - zádverie, toaleta, kuchyňa s jedálňou, komora s technickou časťou, chodba, obývacia izba s výstupom na terasu, 2.NP - chodba, hlavná spálňa so šatníkom, spoločná kúpeľňa s vaňou a toaletou a ďalšie 2 spálne (medzi fotkami nájdete vizualizácie domu).

Štandardy domu: dom je postavený na základoch o hĺbke 1,5m a izolovaný polystyrénom o hrúbke 140mm Perimeter, stavebný materiál je Ytong klasik PDK 300 P2-400, vnútorné priečky YTONG klasik 125 , vonkajšie zateplenie polystyrén hrúbky 18 mm, strecha je sedlová - zastrešenie betónovou škridlou Terran Danubia colorsystem farba antracit s kompletnými klampiarskymi prácami a bleskozvodom - zateplená fúkanou izoláciou o hrúbke 24cm, dokončené vnútorné povrchy stien a stropov, opatrené základným náterom 2x na bielo, vonkajšie silikátové, strop je tvorený sadrokartónovou konštrukciou, okná biele plastové 5 komorový systém, 2 celookenné tesnenia, trojsklo vrátane vonkajších a vnútorných parapiet (Hesta Smart 76mm profil), vchodové dvere biele plastové s presklením výplň dverí Gava916, kompletné el. rozvody a el. rozvádzač, koncové vypínače a zásuvky ABB basic 055 (podľa eli dokumentácie), bez svietidiel a ich inštalácie, rozvody vody so 160L elektrickým zásobníkom TUV umiestnenom v komore (pod schodiskom) a odpadu, podlahové kúrenie, domová prípojka elektriky s elektromerovou skrinkou, prípojka vody a kanálu, s kanalizačnou a vodomernou šachtou na pozemku (bez pripojovacieho poplatku za elektromer a vodomer), predpríprava na klimatizáciu a solárny ohrev vody, terasa za domom 3,5x6,6m s betónovým povrchom (bez dlažby), komín Schiedel solid 18 (Ø.180mm).

Dom je momentálne vo fáze rozostavanej stavby, samozrejme aj v tomto momente je možné financovanie na hypotekárny úver s postupným čerpaním s čím Vám radi poradíme v našom hypotekárnom centre.

Občianska vybavenosť: V obci Záborské nájdete pamiatky ako Rím kat. kostol, Kaplnka s, Kríža, kaplnka sv. J. Nepomuckého, Renesančný kaštieľ ale aj obecnú knižnicu, multifunkčné ihrisko, denný stacionár, fitcentrum, potraviny , služby...V blízkosti aquapark Delňa, rekreačné stredisko Sigord, Solivar - základné školy, stredné školy, súkromné školy, škôlky kde jazdí z obce Záborské zberný autobus, veľa príležitosti zamestnať sa v priemyselnej zóne vzdialenej 4km, Košice vzdialené len 23min autom, napojenie možné v dvoch smeroch a to D1 alebo Solivar smer Tesco, sídlisko Šváby, sídlisko Sekčov a celá obchodná zóna vzdialená len 10min. autom.

Cena tohto rodinného domu je 170.000,- EUR

Ak vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať: Michal PALKO - 0914 700 107 - certifikovaný realitný maklér NARKS

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka