Chata, predaj

Košice - Košická Nová Ves, Košice - mestská časť Košická Nová Ves

+ 5 fotiek
PREDANÉ - Chata s peknou záhradou, 392 m², Sady nad Torysou-časť Zdoba

Informácie

Počet poschodí:
1
Celková rozloha:
0 m²
Úžitková plocha:
0 m²
Stav:
neuvedený
El. napätie:
230V
Zariadenie:
zariadený
Strecha:
pôvodná
Počet izieb:
2
Rozloha pozemku:
392 m²
Vlastníctvo:
osobné
Voda:
verejný vodovod
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Parkovanie:
vlastné vyhradené

Popis

Ponúkame na predaj chatu v tichom prostredí záhradkárskej oblasti Sady nad Torysou - časť Zdoba (Marhuľový sad). Jedná sa o dvojpodlažnú chatu (19 m²) so sedlovou strechou. Chata aj pozemok sú v osobnom vlastníctve. Dispozične pozostáva z dennej miestnosti s kuchynským kútom a podkrovia, ktoré je využívané ako spálňa. Z podkrovia je výstup na balkón. V chate je zavedená elektrina a pitná voda z obecného vodovodu. Kúrenie je zabezpečené novou prenosnou plynovou pecou.

Oplotený pozemok o výmere 392 m² je mierne svahovitého charakteru a má obdĺžnikovitý tvar. V zadnej časti sa nachádzajú 2 záhradné domčeky na náradie. Záhrada je plná ovocných stromov a kríkov (jablone, marhule, hrušky, maliny, egreše, 3 druhy ríbezlí, jošta, hrozno), pestuje sa zelenina.

Chata je čiastočne podpivničená, predáva sa zariadená, so satelitom, WC je chemické.

Prístup k chate je po nespevnenej komunikácii, prístupová cesta k záhrade je uzamykaná spoločnou bránou. Možnosť parkovania pri chate.

Chata je vhodná na rekreačné účely a záhradkárčenie. Výhodou je rýchla dostupnosť z Košíc (cca 5 km), možnosť využiť MHD.

Cena 31.990.- Eur je vrátane provízie a kompletného právneho servisu spojeného s kúpou nehnuteľnosti.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 406 460 – Ing. Diana Jirkovská – certifikovaný realitný maklér NARKS

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka