3-izbový byt, predaj

Košice - Staré Mesto, Košice - mestská časť Staré Mesto

199 000 €

Kontaktovať makléra
+ 8 fotiek
PREDANÉ -3i BYT BLÍZKO CENTRA MESTA, 72 m²+loggia, Braniskova

Informácie

Počet poschodí:
12
Celková rozloha:
76 m²
Úžitková plocha:
72 m²
Stav:
po rekonštrukcii
Kúpeľňa:
vaňa
Počet izieb:
3
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Zateplený objekt:
áno

Popis

DIANA JIRKOVSKÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na predaj slnečný 3 izbový byt v jednej z najobľúbenejších a najžiadanejších častí Košíc, na Kuzmányho sídlisku. Byt o výmere 72 m² sa nachádza na Braniskovej 5 na najvyššom 12. poschodí. Prislúcha k nemu zasklená loggia (4 m²) a pivnica.

Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, spálne, obývačky, detskej izby, šatníka, kúpeľne a samostatnej toalety. Byt bol zrekonštruovaný pred 5 rokmi (nové rozvody vody, odpadu, elektriny - v kúpeľni, kuchyni a na chodbe; dlažba v kuchyni, kúpeľni, na WC a na chodbe; kuchynská linka na mieru so vstavanými elektrospotrebičmi Electrolux, vrátane umývačky riadu a mikrovlnnej rúry; bezpečnostné dvere ADLO).

Benefitom bytu sú uzamykateľné plastové okná, 2 klimatizačné jednotky Samsung WindFree, ktoré sú umiestnené v obývačke a v spálni s možnosťou osadiť tretiu klimatizačnú jednotku do detskej izby. Byt je zariadený novým nábytkom.

Video-prehliadku si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do Vášho prehliadača: https://youtu.be/dzKBWlldEvs

Bytový dom sa nachádza v lokalite, z ktorej sa dá komfortne a jednoducho dostať do všetkých kútov Košíc. Za pár minút ste pešo v historickom centre a na obchvat je to len pár minút jazdy autom. Zastávky MHD sú na skok od bytového domu. Bytový dom je zateplený, s 2 výťahmi, strecha bola zrekonštruovaná tohto roku.

Lokalita sa vyznačuje výbornou občianskou vybavenosťou, v okolí nájdete kvalitné škôlky, školy, nákupné centrum s kaviarňami a reštauráciami, lekárne, zdravotné stredisko Tip Top, ihriská, kostol a amfiteáter. 

MŠ Tatranská, ZŠ Novomeského, Spojená škola, Gymnázium M.R. Štefánika, Technická univerzita

Santa Lucia, GES club, GESTO cafe and brunch, YAMA Perform plac, NICO Caffé...

Cena 199.000.- Eur je vrátane provízie a kompletného právneho servisu spojeného s kúpou nehnuteľnosti.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 406 460 – Ing. Diana Jirkovská – certifikovaný realitný maklér NARKS

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka