Záhrady, predaj

Košice - Sever, Košice - mestská časť Sever

PREDANÉ záhrada na kalvárii, Košice - sever, 473 m2

Informácie

Celková rozloha:
0 m²
Úžitková plocha:
0 m²
Stav:
neuvedený
Inžinierske siete:
blízko
Rozloha pozemku:
473 m²

Popis

Ponúkame na predaj záhradu v OV plnú ovocných stromov v mestskej časti Košice - Sever, Kalvária o výmere 473 m2, ktorá sa nachádza na rovinatom a slnečnom pozemku. Na pozemku sa momentálne nachádza sezónna pitná voda. Elektrina je v blízkosti. Záhrada je vybavená ovocnými stromami a to jabloň 7x, hruška, sliva 2x, čerešňa 2x a hrozno. Na pozemku sa nachádza plechový sklad vhodný na náradie a luxusný kompletne vybavený karavan, ktorý je možné v prípade záujmu odkúpiť.

Lokalita je vynikajúca nakoľko sa nachádzate len pár minút od centra mesta a to ticho Vám umožní príjemný oddych. Výhodou je taktiež občianska vybavenosť: autobus č. 22, kostol na Kalvárii, Bar K4, amfiteáter, Beny Burger, Pizza a ub Route, benzínová pumpa Slovnaft, Penzión Rozália.

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou nehnuteľnosti..... V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. č.: 0903654343 - certifikovaný realitný maklér NARKS - Nikola Janoková

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka