Dohodou

4-izbový byt, predaj

Košice - Sídlisko Ťahanovce, Košice - mestská časť Sídlisko Ťahanovce

Predaný priestranný 4 - izb.byt na sídlisku Ťahanovce

Informácie

Poschodie:
1
Počet poschodí:
8
Celková rozloha:
87 m²
Úžitková plocha:
82 m²
Stav:
čiastočne prerobený
Kúpeľňa:
vaňa
Počet izieb:
4
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Internet:
wifi
Parkovanie:
verejné
Postavené z:
panel
Zateplený objekt:
nie
Káblová televízia:
áno

Popis

Ponúkame na predaj priestranný 4 izbový byt s bohatou výmerou a to 82 m2 + balkón 3m2 + pivnica 2m2 nachádzajúci sa na sídlisku Ťahanovce. Nachádza sa na 1/8 poschodí z orientáciou na V-Z.

V celom byte prebehla menšia čiastočná rekonštrukcia v r.2010 ktorá zahŕňala plastové okná v celom byte, vo všetkých izbách plávajúca podlaha, v kuchyni a na chodbe je dlažba....inak je vo výbornom pôvodnom stave.

Do bytu sa dostanete cez bezpečnostné dvere do predsiene prepojenej s chodbou na konci ktorej sa nachádza vstavaná skriňa. Z chodby sa dostanete do všetkých 4 izieb, ktoré sú samostatné a nepriechodné a taktiež do priestrannej kuchyne s krásnou a modernou kuchynskou linkou a priestorom aj na jedálenskú časť. V kúpeľni sa nachádza vaňa a výhodou je taktiež WC, ktoré je oddelené. Výhodou tohto bytu je možnosť prerobiť si ho na 3 izbový s nadštandartne veľkými izbami. Predaj bytu je podmienený kúpou bytu pre klienta, poprípade výmena za menší 2 izbový v tejto lokalite + doplatok.

Bytový dom má el. vrátnika a nachádza sa mimo cesty ale zároveň v blízkosti MHD zástavky a supermarketu Fresh. Taktiež je v okolí dobrá občianska vybavenosť - detské ihriská, škola, škôlka, reštaurácia, atď.....

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou nehnuteľnosti..... V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na 0903654343 - Nikola Janoková

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka