Budova, predaj

Gelnica, Gelnica

+ 8 fotiek
PREDANÉ - Ponúkame na predaj prevádzkovú budovu, pozemok 1338 m2

Informácie

Celková rozloha:
1338 m²
Úžitková plocha:
220 m²
Stav:
neuvedený
Inžinierske siete:
áno
Zariadenie:
zariadený
Strecha:
pôvodná
Rozloha pozemku:
1338 m²
Internet:
lokálny poskytovateľ
Parkovanie:
vonkajšie
Postavené z:
tehla
Zateplený objekt:
nie
Káblová televízia:
áno

Popis

PREDANÉ

Ponúkame na predaj podnikateľský objekt na Hlavnej ulici v meste Gelnica, ktorý sa nachádza na slnečnom a rovinatom pozemku o výmere 1338 m2 z čoho zastavaná plocha je 220 m2.

Budova bola postavená cca v roku 1930 je v pôvodnom ale výbornom stave vhodná na okamžité využitie služieb. Je jednopodlažná a čiastočne podpivničená. Rekonštruované boli iba sociálne zariadenia cca pred 6 rokmi.

Dispozične pozostáva z dvoch priestranných miestností, viacerých menších skladov, kancelárie, šatní a sociálneho zariadenia. Budova má 4 samostatné vstupy a to jeden hlavný vstup z prednej časti a 3 samostatné zo zadnej časti. V prednej časti sa nachádza aj terasa, ktorá bola v letnom období využívana na posedenie.

Objekt je napojený na verejný vodovod, elektrinu, plyn, žumpu (s možnosťou napojenia na verejnú kanalizáciu ) a vykurovanie je gamatkamy.

Doteraz bol objekt využívaný ako pohostinstvo. Ponúka samozrejme viacero možností využitia na rôzne služby ako napríklad pohostinstvo, reštauráciu, predajňu potravín, atď. ... V prípade potreby je možné zrekonštruovať aj podkrovie.

Budova sa nachádza na dobre viditeľnom mieste v priemyselnej zóne.

V blízkosti sa nachádza:

Potraviny Tesco, Milk Agro a FRESH, Teta Drogéria, Emporio casino pizza pub, REŠTAURÁCIA TATRAN, Slovenská pošta, Stavebniny - Klešč, LAPODOM, s.r.o. - Stavebná firma, Zimný a futbalový štadión, Železničná stanica, Autoumýváreň Gelnica, a ďalšie obchody a služby.

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou nehnuteľnosti..... V prípade záujmu a bližších informácii ma kontaktujte na tel. č.: 0903654343 - Nikola Janoková - certifikovaný realitný maklér NARKS

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka