3-izbový byt, predaj

Prešov, Prešov

110 000 €

Kontaktovať makléra
+ 11 fotiek
PREDANÉ - 3-IZBOVÝ BYT NA BERNOLÁKOVEJ ULICI, PREŠOV

Informácie

Celková rozloha:
72 m²
Úžitková plocha:
72 m²
Stav:
neuvedený
Rozloha pozemku:
0 m²
Postavené z:
panel
Zateplený objekt:
áno

Popis

Ponúkame na predaj 3-izbový byt na Bernolákovej ulici v Prešove s vizualizáciou možnej rekonštrukcie. Byt sa nachádza na 2. poschodí bytového domu s výťahom, má 72m2 a prislúcha k nemu lodžia a 2x pivnica. Jeho výhodou je lokalita, je situovaný v pokojnej časti sídliska Sekčov, kde len pár metrov od bytového domu nájdete potraviny, školu a vo vzdialenosti cca. 150m sa nachádza zastávka MHD s frekventovanými spojmi.

Dispozícia

chodba, 1x spálňa, 1x detská izba, obývačka s lodžiou, kuchyňa, samostatné wc a toaleta

Orientácia bytu je: obývačka s lodžiou orientovaná na juh, spálne orientované na sever

Bytový dom

Bytový dom je panelový, je zateplený, nová strecha, vstupná brána so schránkami a elektronický vrátnik s otváraním na čip. V júni sa budú robiť nové stúpačky.

Vizualizácia

Zaujala vás moderná vizualizácia tohto bytu? Byt sa predáva s vizualizáciou a kompletným rozpočtom na rekonštrukciu. Nemusíte sa trápiť, čo, kde a za koľko nakúpite, pretože k bytu dostanete kompletný výkaz výmer, koľko by vás konkrétna rekonštrukcia vyšla a v ktorých obchodoch nakúpite jednotlivé kúsky nábytku, ktoré vytvárajú tento krásny a luxusný celok. Je to ideálne riešenie pre tých, ktorí nemajú dostatok času premýšľať nad rekonštrukciu alebo s rekonštrukciou nemajú skúsenosti.

Technický stav

Byt je vyprataný, pripravený na rekonštrukciu, avšak v prípade potreby je obývateľný aj v aktuálnom stave. Byt má plávajúce podlahy, murované jadro - rekonštrukcia kúpeľne prebehla pre pár rokmi a kuchynskú linku (s rúrou, elektrickou, ale aj plynovou varnou doskou a digestorom). Vo všetkých izbách okrem obývačky sú nové elektrické rozvody. V jednej zo spální sa nachádza podlahové vykurovanie a infrapanel, v druhej je len urobená príprava. V byte sú všade plastové okná (3-sklo, značka Slovaktual). V obývačke bude namontované nové kvalitné francúzske okno, ktoré je už v cene bytu. V spálni sa nachádza vstavaná skriňa.

Občianska vybavenosť

Potraviny: Coop Jednota, Fresh, Lidl, Kaufland

Obchodné domy: OC MAX, Eperia, Schneider lekáreň

Školy: Montessori cesta o.z., Súkromnú základnú školu pre žiakov s poruchami aktivity a pozornosti, ZŠ Šrobárova, MŠ Jurkovičova, Materská škola a detské jasle Bernolákova

Reštaurácie a kaviarne: Mgr. Burger 2, reštaurácia Dubník a mnoho ďalších pri nákupných strediskách

Lekári: poliklinika Sekčov

Podnikateľské Centrum Sekčov

Voľný čas: cyklistický chodník, bowling, detské indoor ihrisko a lasergame Koral, Cinemax, fitness centrá (Universal fitness, SLYOfit), vonkajšie detské ihriská

Autobusy: 4, 22, 34, 36, N1

Cena

Cena bytu je 110 000€. Cena je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s predajom.

Ak vás táto ponuka zaujala a chceli by ste vedieť viac, neváhajte ma kontaktovať na tel. čísle 0918 749 460, Ing. Lenka Budaiová, CASSOVIA REALITAS, certifikovaný maklér NARKS.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka