Sklady a haly, prenájom

Prešov, Prešov

PRENAJATÉ: HALA O VÝMERE 585m2, len 10km od Prešova

Informácie

Celková rozloha:
585 m²
Úžitková plocha:
585 m²
Stav:
neuvedený
Rozloha pozemku:
0 m²

Popis

Ponúkame na prenájom halu o výmere 585m2 len 10km od Prešova vo veľkom areáli, ktorý je vybavený všetkými inžinierskymi sieťami, kamerovým systémom a strážnikom. Vjazd do areálu je možný dvoma vstupmi s rampami a k dispozícii je aj koľajová vlečka, vysokozdvižný vozík a mostový žeriav. Výhodou areálu je výborná strategická poloha medzi Prešovom a Košicami a rýchle napojenie sa na diaľnicu D1.

Vybavenie:

Vstup do haly je zabezpečený jednou bránou o výmere 6mx4m (kvôli predchádzajúcemu nájomníkovi bol otvor zväčšený, ale v prípade potreby je možné upraviť na základe požiadaviek nového nájomníka) a druhou menšou bránou na opačnej strane cca. 3mx3m. Haly je možné využiť na výrobu, predajňu, sklad alebo ako dielňu. Možnosť úprav podľa dohody s majiteľom. Hala je napojená na elektrinu a vodu.

Cena:

Cena nájomného za vnútorné halové priestory je 25€/m2/rok+DPH+energie, čo mesačne predstavuje za celú halu nájomné 1219€+DPH+energie.

Lokalita:

Areál sa nachádza len 10km od Prešova a má výbornú cestnú aj vlakovú dostupnosť.

HĽADÁTE INÉ PRIESTORY? Neváhajte nás kontaktovať. Nakoľko je tento areál dostatočne veľký, vytvára to možnosti nájsť aj iné vhodné riešenia napr. aj na výstavbu novej haly podľa požiadaviek či prenájom viacerých hál. V prípade záujmu možnosť jednať aj o odkúpení celého areálu alebo jednotlivých parciel.

Pozrite si video skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtube.com/watch?v=CNEfbbebZss&t=1s

Cena prenájmu nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s prenájmom. V prípade záujmu o obhliadku nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0918 749 460.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka