4-izbový byt, prenájom

Košice - Sever, Košice - mestská časť Sever

+ 5 fotiek
PRENAJATÉ 4,5-izbový byt s garážou, 110 m2, ul. Kavečianska

Informácie

Poschodie:
2
Počet poschodí:
3
Celková rozloha:
110 m²
Úžitková plocha:
110 m²
Stav:
úplne prerobený
Odvoz odpadu:
áno - separovaný
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Garáž:
áno - 1 auto
Zariadenie:
zariadený
Počet izieb:
4,5
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Plyn:
áno
Internet:
optika
Vykurovanie:
spoločné – vlastná kotolňa
Parkovanie:
vnútorné
Postavené z:
tehla
Káblová televízia:
áno

Popis

Exkluzívne ponúkame na prenájom štýlový kompletne zrekonštruovaný veľký 4,5-izbový byt na sídlisku Cesta pod Hradovou, ulica Kavečianska cesta, byt je v osobnom vlastníctve, s krásnym výhľadom na okolitú zeleň, je kompletne zariadený a vybavený, orientovaný na tri svetové strany - sever-juh-východ.

Nachádza sa na druhom poschodí z troch v tehlovom bytovom dome s piatimi bytovými jednotkami. Úžitková plocha bytu je 110 m2 plus pivnica s rozlohou 5 m2. K bytu prislúchajú dve loggie s rozlohou 7 m2 a 2 m2, garáž s dielňou s rozlohou 27 m2 a využiteľná záhradka s rozlohou 190 m2.

Dispozícia bytu bola kompletne zmenená pri rekonštrukcii bytu, byt pozostáva z predsiene, veľkej obývacej izby s otvoreným krbom, barovým pultom a s východom na loggiu, kuchyne s jedálňou a komorou taktiež s východom na menšiu loggiu, pracovne, spálne so šatníkom, dvoch veľkých detských izieb, kúpeľne s vaňou a sprchovacím kútom a samostatnej toalety. V byte sú plastové okná, murované jadro, podlahy a dlažby, nové interiérové dvere, bezpečnostné vchodové dvere, kuchynská linka bola robená na mieru so zabudovanými spotrebičmi (plynová varná doska, rúra na pečenie, chladnička, digestor, umývačka riadu, mikrovlnka). Byt sa prenajíma kompletne zariadený a vybavený. V obývačke sa nachádza veľká sedacia súprava, nábytok na mieru, televízor a domáce kino, v spálni manželská posteľ, v chodbe a jednej z izieb sa nachádzajú vstavané skrine, pracovňa je taktiež zariadená nábytkom. V byte je nainštalovaný alarm.

Bytový dom je zateplený, interiér bytového domu je zrekonštruovaný, na prízemí bytového domu sa nachádza práčovňa, ktorá slúži na pranie a sušenie bielizne, bytový dom má vlastnú kotolňu.

Byt je voľný od decembra 2022. Cena mesačného nájmu je 1300,- EUR vrátane energií a médií. Byt je vhodný pre rodiny s deťmi. V prípade dlhodobéhu prenájmu je možná dohoda na cene.

Lokalita a občianska vybavenosť v okolí:

V mestskej časti Sever sa nachádzajú potraviny (KLAS, BILLA), materské a základné školy (ZŠ Polianska, MŠ Polianska), reštaurácie (VET Bar), lekárne, kvetinárstvo, detské ihriská, pošta, drogéria TETA, mnoho zastávok MHD (zastávka MHD sa nachádza priamo pri bytovom dome), táto časť mesta sa vyznačuje hlavne peknou prírodou, na dosah máte park Anička, Kavečany so ZOO a vyhliadkovou vežou, údolie Čermeľa a Alpinku.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Katarína Kočíková - 0905 190 720 - certifikovaný realitný maklér NARKS.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka