3-izbový byt, prenájom

Košice - Staré Mesto, Košice - mestská časť Staré Mesto

+ 8 fotiek
PRENAJATÉ - 3 izb.byt, 72 m², Tatranská 2, Staré mesto

Informácie

Poschodie:
6
Počet poschodí:
12
Celková rozloha:
72 m²
Úžitková plocha:
68 m²
Stav:
po rekonštrukcii
Kúpeľňa:
vaňa
Zariadenie:
zariadený
Počet izieb:
3
Rozloha pozemku:
0 m²
Internet:
lokálny poskytovateľ
Vykurovanie:
spoločné
Parkovanie:
verejné
Postavené z:
panel
Zateplený objekt:
áno

Popis

DIANA JIRKOVSKÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na prenájom útulný, svetlý, kompletne zrekonštruovaný 3 izb.byt na Tatranskej 2 na Kuzmányho sídlisku. 

Podlahová plocha bytu je 68 m² + plocha loggie 4 m² a nachádza sa na 6./12 poschodí. Dispozične pozostáva z kuchyne (chladnička, plynový sporák, digestor, elektrická rúra, mikrovlnná rúra), obývačky, spálne s presklenou loggiou, pracovne s priestorom na cvičenie (rebrina+hrazda) , kúpeľne (vaňa, práčka), šatníka, samostatnej toalety a predsiene. Byt sa prenajíma pre 2 osoby, nefajčiarov, zvieratká nie sú vítané.

Bytový dom sa nachádza v mestskej časti plnej zelene, cca 10-15 minút od centra mesta, najbližšie zastávky MHD sú v bezprostrednej blízkosti bytového domu. V blízkom okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (MŠ Tatranská, ZŠ L.Novomeského, Gymnázium M.R. Štefánika, OC Tip-Top, TU, Sociálna poisťovňa, Nová nemocnica, amfiteáter)

V cene nájomného sú všetky náklady spojené s užívaním bytu vrátane internetu a DIGI TV.

Cena: 590.- Eur/mesiac

Min.doba nájmu 1 rok, depozit 1 mesačné nájomné, byt je voľný ihneď.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 406 460 – Ing. Diana Jirkovská - certifikovaný realitný maklér NARKS

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka