2-izbový byt, prenájom

Košice - Juh, Košice - mestská časť Juh

+ 3 fotky
!!!Prenajaté!!!Na prenájom 2-izbový byt Južná trieda 39

Informácie

Poschodie:
6
Počet poschodí:
8
Celková rozloha:
50 m²
Úžitková plocha:
50 m²
Stav:
po rekonštrukcii
Zariadenie:
zariadený
Počet izieb:
2
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Parkovanie:
verejné
Postavené z:
panel
Zateplený objekt:
áno

Popis

Tomáš Székely a realitná kancelária CASSOVIA REALITAS so súhlasom majiteľa ponúka na prenájom slnečný 2 izbový byt na Južnej trieda 39.

Byt má výmeru 50 m2 + plocha loggie a nachádza sa na 6.p /8.p v zateplenom a zrekonštruovanom panelovom bytovom dome s novým výťahom.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej spálne, obývačky a kuchyne. V byte je oddelená kúpeľňa od toalety.

V byte prebehla kompletná rekonštrukcia, ktorá zahŕňa v sebe bezpečnostné dvere, plastové okná, novú elektroinštaláciu, rozvody vody, vymenené všetky radiátory, znížené stopy, zasklená loggia a drevená plávajúca podlaha.

Byt sa prenajíma zariadený, ako ho vidíte na fotkách. Nábytok je vyrobený na mieru.

Pekná a vyhľadávaná lokalita s blízkym dosahom do centra mesta. Výborná občianska vybavenosť ( nemocnica, pošta, Lidl, fitnes centrum) slušní susedia, bezproblémové parkovanie priamo za bytovým domom.

K bytu prislúcha pivnica.

Cena prenájmu je 550,-Eur + jednomesačný depozit. Zvieratká nie sú vítané v nájme.

Pri záujme Vám veľmi radi umožníme obhliadku bytu, poskytneme všetky potrebné informácie o danej nehnuteľnosti. Kontaktujte certifikovaného realitného makléra Tomáša Székelyho – 0904 932 188

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka