Rodinný dom, predaj

Sabinov, Sabinov

269 000 €

Kontaktovať makléra
+ 11 fotiek
PREDANÉ - rodinný dom / vila s výhľadom na mesto Sabinov

Informácie

Celková rozloha:
330 m²
Úžitková plocha:
330 m²
Stav:
neuvedený
Rozloha pozemku:
594 m²

Popis

PREDANÉ

Ponúkame na predaj veľkorysý 2 podlažný rodinný dom s dvojgarážou v tichej štvrti na ulici Fraňa Kráľa, Sabinov. Tento príjemný priestor vznikal v tvorivom procese s renomovaným architektom, remeselníkmi a jeho užívateľmi. Pri jeho realizácii sa kládol dôraz na kvalitu prevedených prác a voľbu prevažne tradičných prírodných materiálov.

Vstupná hala s pôsobivým elipsovitým schodiskom prepájajúcim obe podlažia a veľkorysá galéria s knižnicou z masívnej divej čerešne vyrobenej na mieru sú architektonickou dominantou a dušou domu. Sendvičová konštrukcia obvodových múrov / pálená tehla Porotherm + minerálna vlna +vzduchová medzera + tehlové režné pohľadové murivo zn. Klinker / garantuje výborné tepelnoizolačné vlastnosti.

Strešná krytina je z pálenej škridly zn. Tondach, klampiarske prvky a dažďové žľaby z medeného plechu., podlahy na prízemí: talianska gressová dlažba, podlahy na poschodí: drevené - buk, schodisko a okenné parapety: masívna buková škárovka,.

Z dôvodu jednoduchej údržby boli zvolené kvalitné plastové okná zn. Noves, kde v obývacej izbe je posuvný otočný systém s otvorením celého presklenia / otvorenie celého priestoru prepojeného s terasou /. Súčasťou domu je kuchyňa na mieru -masív + dýha, morený buk so zabudovanými elektrospotrebičmi, vstavaný nábytok v šatníkoch a knižnica z masívneho čerešňového dreva.

Dvojpodlažný dom s dvojgarážou a montážnou jamou sa nachádza na pozemku o výmere 594m2.

Zastavaná plocha domu je 203 m² a podlahová plocha je 330 m².

1.NP tvorí vstupná hala, obývacia izba prepojená s jedálňou, kuchyňa, komora, izba, kúpeľňa s WC, šatník, technická miestnosť a dvoj garáž.

2.NP tvorí galéria so vstupom na balkón, 4 krát izba z toho 2 so samostatným šatníkom a 1 s balkónom, kúpeľňa, WC, práčovňa.

Vykurovanie: prízemie - teplovodné podlahové kúrenie, , poschodie - panelové radiátory / plynový kotol a kozub.

Dom je napojený na všetky inžinierske siete - vodovod, kanál, elektrina , plyn a internet .

K domu prislúcha terasa v prednej aj zadnej časti, okrasná predzáhradka obklopená tujami čo poskytuje majiteľom nehnuteľnosti nikým nerušený relax.

Pokiaľ hľadáte, ticho, výhľad, prírodu, a nehnuteľnosť ktorá má osobité čaro, neváhajte ma kontaktovať.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou nehnuteľnosti....

Pozrite si video tejto ponuky skopírovaním tohto linku: https://youtu.be/ilWJyvfUumg

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka