Rodinný dom, predaj

Prešov, Prešov

+ 11 fotiek
PREDANÉ- rodinný dom, Nižná Šebastová -Prešov

Informácie

Celková rozloha:
0 m²
Úžitková plocha:
303 m²
Stav:
neuvedený
Rozloha pozemku:
463 m²

Popis

Hľadáte priestranné bývanie v tichej lokalite a v dosahu MHD v Prešove? Máme pre Vás ponuku tehlového rodinného domu, ktorá spĺňa požiadavky aj náročnejšieho klienta . Veľkorysosť danej nehnuteľnosti umožňuje riešiť Vaše sny o bývaní či ste pár, rodinka, či dvojgeneračné bývanie, nakoľko má 1 podzemné a 2 nadzemné podlažia ako aj možnosť riešenia druhého samostatného vstupu. Rodinný dom sa nachádza na rovinatom pozemku v časti Prešova - Nižná Šebastová, prešiel vkusnou a kompletnou rekonštrukciou. Obvodové murivo tehla 45, strecha betónová škridla, drevené okná, plávajúce podlahy, skryté úložné priestory, vykurovanie plynové - nový kotol, 2 krát krb, stierky, elektro inštalácia, zateplenie stropu na 2.NP a garáži....Zastavaná plocha domu je 158m2 z toho 25m2 tvorí garáž. 1,NP - 105m2 + plocha terasy : predsieň, kuchyňa, jedáleň, obývacia hala, spoločenská miestnosť s výstupom na zastrešenú terasu o výmere 25m2, WC. 2,NP - 93m2 + plocha terasy : 4 krát izba, kúpeľňa s WC, galéria, balkón a terasa o výmere 40m2. 1.PP - 105m2: pracovňa, práčovňa, kotolňa, sklad, komora, WC a miestnosť pripravená na saunu. Pod zastrešenou terasou je vstup do ďalšej pivnice, ktorá sa nachádza pod spoločenskou miestnosťou, tá momentálne nie je využívaná, ale je to ideálne miesto na vinnú pivnicu. Súčasťou nehnuteľnosti je kuchynská linka + spotrebiče a vstavaný nábytok / ostatný nábytok možná dohoda /.Dom je napojený na všetky IS- voda, kanál, plyn, elektrina. Situovanie nehnuteľnosti je v tichej časti mimo hlavných ciest s parkovacím miestom a garážou. Záhrada je upravená a udržiavaná, majitelia domu vytvorili malebnú oddychovú zónu ale aj záhradnú časť. Pokiaľ máte nezodpovedané otázky ohľadom danej nehnuteľnosti neváhajte ma kontaktovať a prípadne sa objednať na obhliadku.

Cena nehnuteľnosti v RK , je vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou nehnuteľnosti....

V blízkosti MHD, obchodné stredisko, detské ihrisko, športovisko, služby, reštaurácia Išľa. Poloha nehnuteľnosti je v rýchlom dosahu centra mesta ale aj obchodnej zóny Sekčova / OC MAX, ZOC Koral, Hornbach, Siko, Asko, Lidl, Kaufland, Mobelix....../ ako aj priemyselnej zóny Šarišské Lúky.

Pozrite si video obhliadku: https://youtu.be/Zho03q2uMBs

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka