Rodinný dom, predaj

Prešov, Prešov

179 000 €

Kontaktovať makléra
+ 4 fotky
PREDANÝ - Na predaj rodinný dom, 3580m2 pozemok, Kalvária, Prešov

Informácie

Celková rozloha:
120 m²
Úžitková plocha:
120 m²
Stav:
neuvedený
Rozloha pozemku:
3580 m²

Popis

Ponúkame na predaj rodinný dom s pozemkom o výmere 3580m2 a samostatnou garážou , situovaný v nádhernej časti Kalvária, Prešov. Zeleň, ticho, zver, oddych, čistú a chutnú vodu zo studne to všetko nájdete práve v danej lokalite a priamo na tomto pozemku. Pozemok sa nachádza na začiatku Kalvárie na jej slnečnej strane. Malebný domček zo 60 rokov je staticky zdravý, doposiaľ obývaný a udržiavaný. Zastavaná plocha domu je 143m2, garáž 40m2. Dom je čiastočne podpivničený, odizolovaný. Materiál: základy kameň, obvodové murivo kváder, priečky tehla.

Skladba: 1.PP pivnica, sklad, technická miestnosť, 1.NP chodba, kúpeľňa s WC, 4 krát izba, kuchyňa, komora ,veranda. Dom je hneď k užívaniu aj bezo zmien, prípadne k prerobeniu či nadstavba. Napojenie na IS - voda, kanál, elektrina, plyn, studňa. Vykurovanie plyn, aj tuhé palivo. Samostatná garáž ma priamo vstup z hlavnej cesty. Spodná časť a to cca 1200m2 je v miernom svahu kde slúži k pestovaniu zeleniny a ovocia- maliny, ríbezle, egreše atd. a k oddychu , ostatná plocha pozemku je využívaná ako ovocný sad / orech, jabloň, slivka, čerešňa...../ v zime aj na sánkovačku. Šírka pozemku a to v prednej časti umožňuje výstavbu možno ešte jedného domu , bazénu, altánku....Bývanie v lone prírody v pôvodnej stavbe má svoje čaro, možno len výmena okien, nová kúpeľňa a budete žiť spokojne aj bez rozsiahlej rekonštrukcii.

Pozrite si video skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/N7n8rV7k0Ko 

V blízkosti nájdete: Kostol sv.kríža, kaplnka sv. schodov, Prešovská kalvária,ICE aréna, velodrom,fitnes club,cyklistický oval,reštaurácia Arkáda, Harley, Kolmanová záhrada, Ekopark, obchvat s napojením na KE a PP, rýchla dostupnosť k obchodnej zóne a do centra mesta, MHD zastávka...

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s predajom .

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka