Rodinný dom, predaj

Košice-okolie, Ruskov

205 000 €

Kontaktovať makléra
+ 7 fotiek
PREDANÉ - novostavba - bungalov, Ruskov - Košice okolie

Informácie

Celková rozloha:
520 m²
Úžitková plocha:
120 m²
Stav:
neuvedený
Kúpeľňa:
áno
Inžinierske siete:
áno
Počet izieb:
4
Rozloha pozemku:
520 m²
Vlastníctvo:
osobné
Vykurovanie:
vlastné
Parkovanie:
áno
Zateplený objekt:
áno

Popis

Ponúkame na predaj rodinný dom - typ bungalov v obci RUSKOV. Dom sa bude nachádzať na pozemku o výmere 520 m2 - z čoho zastavaná plocha spočíva v rozmeroch 150.00 m2 bez plochy terasy a úžitková plocha 120,00 m2. Začiatok výstavby je jeseň 2021 a predpokladané odovzdanie diela leto 2022. K disozícii sú na predaj dva rodinné domy. VÝSTAVBA ZAČALA !!!!!!!!

Video si môžte pozrieť skopírovaním tohto linku do prehliadača: https://youtu.be/B0eOG0u7Nwo

Skladba domu: zádverie, chodba, 2x izba, kúpeľňa + WC, chodba, technická miestnosť, WC, spálňa, špajz, obývačka + kuchyňa, terasa.

Rodinné domy sa predávajú v stave holodom. Siete na pozemku: elektrina, studňa a žumpa. V cene je zahrnuté: základy a základová doska - betón, obvodová stena- porobetonová tvárnica 300mm, zateplenie fasády EPS polystyrén 150mm, vnútorné priečky porobetón 120mm, okná od slovenského výrobcu z profilu salamander s trojitým sklom, strešná krytina Bramac, vylez do podkrovia - úložný priestor, schody do podkrovia - sklápacie, zateplenie stropu striekanou izoláciou 300mm, sadrokartónový podhľad, krov - strecha valbová, teplovodné kúrenie + príprava na tepelné čerpadlo, vnútorné rozvody elektriny, vnútorné rozvody vody plast - hlinikové, vnútorné omietky - vápennocementové Baumit, betónový poter, komín ( predpríprava pre krb ), interiér: rozvody elektrina, voda, kanál, bojler, vývod rozvodu pre pračku, sušičku, plastové vstupné dvere, vývod pre svetlá a zásuvky

exteriér: vývod vody, zásuvka / 220 V, vývod pre svetlo a vypínač ( vstup a terasa ), pozemok: úprava terénu - štandard - len pod rodinným domom

Obec Ruskov sa nachádza v Košickom kraji, juhovýchodne od mesta Košice medzi obcami Bohdanovce a Ďurkov. Dostupnosť od krajského mesta Košice je 20 km (20 minút autom). Z obce sa môžete hromadnou dopravou dostať do Košíc autobusom SAD alebo vlakom, keďže sa v obci nachádza železničná stanica.

Priamo v obci Ruskov sa nachádza Materská a Základná škola Ruskov, pošta, lekár pre deti a dorast, lekár pre dospelých, stomologická ambulancia a veterinárna ambulancia. V obci taktiež môžeme nájsť lekáreň, potraviny Fresh, potraviny COOP JEDNOTA, potraviny a rozličný tovar FURČAN, textil a rozličný tovar, pneuservis a taktiež kvetinárstvo, záhradníctvo a kadernícky salón.

V prípade záujmu je možnosť dokončenia domu na kľúč.

Pre viac info o výstavbách kliknite na link: https://staviamebyvanie.sk

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s predajom nehnuteľnosti..... V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. č.: 0903654343 - Nikola Janoková - certifikovaný realitný maklér NARKS.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka