Rodinný dom, predaj

Košice-okolie, Slanské Nové Mesto

+ 8 fotiek
PREDANÝ gazdovský dom v obci Slanské Nové Mesto

Informácie

Celková rozloha:
0 m²
Úžitková plocha:
0 m²
Stav:
čiastočne prerobený
Odvoz odpadu:
áno
Kanalizácia:
žumpa
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Garáž:
áno
Inžinierske siete:
áno
Zariadenie:
čiastočne
Strecha:
pôvodná
Počet izieb:
3
Rozloha pozemku:
925 m²
Vlastníctvo:
osobné
Voda:
verejný vodovod
Plyn:
áno
Internet:
lokálny poskytovateľ
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Parkovanie:
áno
Postavené z:
tehla
Zateplený objekt:
nie
Káblová televízia:
áno

Popis

Tomáš Székely a realitná kancelária CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na predaj gazdovský rodinný dom v obci Slanské Nové Mesto.

Obec leží na rozhraní Abova a Zemplína v južnej časti Slanských vrchov, ktorá leží presne v strede medzi Košicami a Trebišovom.

Spomínaný dom leží v tichej slepej uličke mimo hlavnej cesty a rozprestiera sa na pozemku o výmere 212m2. Patri k nemu aj záhrada s výmerou 713m3

Konštrukčne tento dom bol v roku 1960 postavený z kameňa a predná časť s pálenej tehly. Jeho dispozičné riešenie pozostáva z 3 izieb, kuchyne, kompletne zrekonštruovanej kúpeľne so sprchovým kútom, wc a špajzou.

V celom dome je betónová liata podlaha, 55cm múry, plávajúca podlaha, ktorá bola vymenená v 2018, rozvody elektriky sú kompletne vymenené za medené a plastové okná ( dvojsklá ).

O teplo domova sa postará plynový kotol, kde teplotu si viete regulovať cez termostat. Pokiaľ obľubujete praskanie dreva v krbe, aj na to sme mysleli. S komínom si starosti robiť nemusíte, nakoľko je vyvložkovaný a pripravený na okamžité užívanie.

Strecha rodinného domu je škridlová a jeho základ tvoria masívne drevené hranoly. Dom nie je podpivničený. Z prednej a bočnej časti je odizolovaný drenážnou sústavou.

K domu patrí cca 40m2 šopa, drevárnička s výmerou 30m2 a garáž.

Pokiaľ vo Vás tlie túžba vlastniť gazdovský dom s jeho výhodami, ktoré ponúka v tomto prípade ste na správnom mieste. Pri kúpe tejto nehnuteľnosti si určite môžete vychutnať plným dúškom oddych a relax od rušného mesta a hodiť všetky starosti za hlavu. Okolie obce je plné cyklotrás, lesov a rekreačných možností pre celú rodinu.

Kúpna cena nehnuteľnosti je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK.

Pri záujme o obhliadku kontaktujte certifikovaného realitného makléra Tomáša Székelyho na telefónnom čísle 0904 932 188

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka