4-izbový byt, predaj

Košice - Staré Mesto, Košice - mestská časť Staré Mesto

209 000 €

Kontaktovať makléra
+ 5 fotiek
PREDANÉ - Na predaj 4-izbový byt v Starom Meste

Informácie

Poschodie:
7
Celková rozloha:
80 m²
Úžitková plocha:
0 m²
Stav:
čiastočne prerobený
Kúpeľňa:
vaňa
Zariadenie:
čiastočne
Počet izieb:
4
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Plyn:
áno
Internet:
lokálny poskytovateľ
Vykurovanie:
áno
Parkovanie:
vonkajšie
Postavené z:
panel
Zateplený objekt:
áno

Popis

PREDANÉ

Tomáš Székely a realitná kancelária CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na predaj priestranný 4-izbový byt s výmerou 80m2 na Kuzmányho ulici 25.

Absolútnu výhodu lokality Kuzmányho sídliska určite nemusím predstavovať. Tí, ktorí uprednostňujú množstvo zelene, početnosť detských ihrísk, kvalitných škôl, škôlok reštaurácií dostupnosť MHD a občianskej vybavenosti, sú na správnom mieste.

Byt je vzdušný, priestranný s troma neprechodnými spálňami orientovaných do tichej časti. Ďalej pozostáva z obývačky, zariadenej kuchyne a kúpeľne spojene s wc. Pri vstupe do bytu sa Vám otvárajú niekoľko násobné možnosti jeho využitia.

Osobne si myslím, že potenciál tohto bytu využije hlavne viacpočetná rodina, ktorej najväčšou prioritou je priestor a variabilita bytu.

Bytový dom je zateplený s novou strechou a výťahom, ktorý zastavuje na medziposchodí. Parkovanie je rezidentské a možné priamo pred bytovkou.

Splnia tento byt požiadavky, kde si viete predstaviť svoju nasledujúcu etapu bývania? Ak áno, zavolajte mi a dohodnite si so mnou obhliadku. Teším sa na Vás.

Kúpna cena bytu je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK.

Byt je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým Vám ochotne pomôžem.

Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. 0904 932 188 - Váš certifikovaný realitný maklér Tomáš Székely.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka