2-izbový byt, predaj

Vranov nad Topľou, Hanušovce nad Topľou

PREDANÉ: 2-IZBOVÝ BYT NA ŠTÚROVEJ ULICI, HANUŠOVCE NAD TOPĽOU

Informácie

Celková rozloha:
0 m²
Úžitková plocha:
41.2 m²
Stav:
pôvodný
Rozloha pozemku:
0 m²
Postavené z:
panel
Zateplený objekt:
áno

Popis

PREDANÉ: Ponúkame na predaj 2-izbový byt v blízkosti centra Hanušoviec nad Topľou v pokojnej lokalite s pekným výhľadom na kaštieľ a archeopark, kostol, futbalové ihrisko a dokonca aj viadukt. Výmera bytu je 41,2m2 a nachádza sa na 4. poschodí. Byt je slnečný, má výhodnú orientáciu - obývačka s kuchyňou orientovaná na západ, spálňa na východ.

Dispozícia

chodba, obývačka spojená s kuchyňou, spálňa, samostatné wc a kúpeľňa

Stav bytu umožňuje rekonštrukciu podľa predstáv budúceho majiteľa. Možnosť vytvoriť moderné riešenie v podobe obývačky spojenej s kuchyňou s barovým pultom či zväčšenie tejto izby (resp. wc a kúpelne) na úkor priestrannej chodby. Byt má plastové okná a prislúcha 1x pivnica.

Bytový dom

Bytový dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou - zateplenie, nové stúpačky, rozvody, nová strecha, plastové okná a vstupná brána, elektronický vrátnik.

Občianska vybavenosť

obchody: Coop Jednota (170m), Lekáreň Dr. Max (280m), CBA potraviny (550m)

reštaurácie a kaviarne: obľúbená Stodolienka&Reštauracia u Hricka (280m), Raštaurácia Topľa, pizzéria Castello

školy: MŠ Hanušovce nad Topľou (650m), ZŠ Hanušovce nad Topľou (190m)

doprava: autobusová stanica, vlaková stanica (dostupné pešou chôdzou)

Ak hľadáte dostupné bývanie v peknej lokalite, ktoré si môžete zrekonštruovať podľa vašich predstáv a zároveň chcete byť neďaleko centra mesta, tak práve táto ponuka bude vhodná pre vás. Navyše umiestnenie bytového domu umožňuje rýchle napojenie sa na cestu do Prešova (cca. 23 minút jazdy autom) a smer Vranov nad Topľou (cca. 21 minút jazdy auto), čo mu vytvára výhodné umiestnenie medzi týmito dvoma krajskými mestami.

Cena nehnuteľnosti je 41 900€ a je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s predajom. Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na tel. čísle 0918 749 460 a dohodnite si obhliadku - Ing. Lenka Budaiová, certifikovaný maklér NARKS.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka